Scapă de ani buni, vizitând coaforul! 4 tunsori perfecte pentru întinerirea aspectului!

Este imposibil să oprești timpul, dar poți arăta mult mai tânără decât vârsta pe care o ai: nu numai machiajul și procedurile anti-îmbătrânire te ajută în acest sens, dar și o coafură selectată corect este foarte importantă.

Adesea, femeile în vârstă sunt obișnuite să-și tundă părul așa cum au făcut-o toată viața și nu riscă să experimenteze cu o tunsoare nouă. Dar, coafura potrivită joacă un rol important în crearea imaginii și poate ajuta la întinerirea vizuală a unei doamne!

Cascadă pe păr scurt

Această tunsoare este potrivită pentru toate vârstele, iar la 50 – 60 de ani este de preferat să se facă pe părul scurt sau mediu. De multe ori, bretonul este lăsat, dar totul depinde de forma feței. Părul încadrează de minune fața și ascunde defectele, cu ajutorul coafurii pot fi ascunse și zonele problematice, subliniind cele mai atractive părți ale înfățișării tale.

Tunsoarea Carre

O coafură universală care aduce femeile în vârstă mai aproape de categoria celor de 30 de ani. Pentru un efect de întinerire se folosește mai des Carre-ul alungit. Tunsoarea se potrivește aproape oricărui stil de îmbrăcăminte, nu necesită o ajustare frecventă, dar aranjarea trebuie făcută în mod constant. Pentru a scăpa de anii în plus, optează pentru o colorare în tonuri deschise și cât mai naturale.

Tunsoarea Bob

O tunsoare practică și simplă, care te ajută să arăți elegant. Privirea se concentrează asupra părului ondulat, distrăgând atenția de la imperfecțiunile pielii. Această tunsoare are atât de multe opțiuni, astfel încât fiecare femeie poate găsi ceva potrivit pentru ea: lungimea părului, cu și fără breton, cu șuvițe alungite sau model asimetric, etc.

Pixie și Garcon

Acestea sunt tunsori asemănătoare, care se disting prin forma zonei de la spate și tehnica de realizare. Ambele creează imagini energice și luminoase. Pixie poate fi foarte diferit: de la cea mai elegantă coafură până la fire rebele care atârnă în toate direcțiile. Pentru aceasta este foarte importantă aranjarea.

În cazul tunsorii Garcon, urechile și tâmplele rămân deschise, în schimb apare volumul în zona creștetului. Aceasta nu se potrivește tuturor femeilor, dar poate arăta extrem de impresionant și te poate ajuta să arăți mai tânără cu ani buni.