Să nu faci, niciodată, aceste greșeli după 40 de ani. Vei arăta ca o bunicuță!

Cosmetologia modernă, hainele elegante, dar și îngrijirea sănătătății permit doamnelor cu vârstele cuprinse între 40 și 50 de ani, să își păstreze frumusețea mult mai mult timp. Cei drept, nu toate femeile își pot permite să-și îngrijească corpul corespunzător sau fac greșeli, care într-un final le îmbătrânesc. În continuare vă prezentăm greșelile femeilor cu vârstele de peste 40-50 de ani, din cauza cărora pot să arăta vizual ca bunicile.

Greutatea supraponderală

S-a demonstrat deja că greutatea în plus adaugă femeilor până la 8 ani vârstei pe care o au. Există multe exemple, care adeveresc cele spuse de specialiști, iar kilogramele în plus nu au avut decât să vină în dezavantajul femeilor care nu își pot menține greutatea optimă. Dacă crezi că ai kilograme mai multe, nu ai decât să îți reduci regimul alimentar, dar și să faci mai multă mișcare.

Îmbrăcămintea

Multe femei, odată ce trec de vârsta de 40 de ani își schimbă radical stilul vestimentar. Unora le iese foarte bine, însă altor doamne hainele necorespunzătoare le scot în evidență vârsta adăugând și încă câțiva ani. Nu trebuie să îți fie frică de vârstă, încearcă să îmbraci haine deschise la culoare și nu prea largi.

Tunsoarea

Aranjarea părului este o condiție obligatorie, dacă vrei să arăți fresh chiar și după 50 de ani. O frizură a anilor ’70 sau ’80 nu va face decât să te arate mai bătrână.

Maniera de a vorbi

Maniera de a discuta îți poate da de gol autoritatea, dar și vârsta. Femeile nemulțumite, dar și cu un discurs rural sunt tot mai frecvente. Probabil ai cunoscut așa femeie, care parcă are vârsta de 50 de ani, însă odată ce începe a vorbi, îndată devine bunică în ochii tăi. Ai mereu grijă ce vocabular folosești și sub ce tonalitate a vocii te exprimi cu cei din jur.

Încălțămintea

Frecvent, după vârsta de 40 de ani ar putea apărea probleme la picioare, însă acesta nu este un motiv de a merge la magazin și a procura încălțăminte comodă și în același timp în trend. După 40-50 de ani nu este cazul să cumperi pantofi asemănători galoșilor, rafturile sunt pline cu încălțăminte frumoase și care își vor scoate în evidență ținuta.