Renovare cu peripeții: 12 oameni care și-au renovat locuința de unii singuri

Plictiseala este motorul progresului. În timpul carantinei mulți dintre noi s-au confruntat cu această problemă. La urma urmei, cât poți să zăbovești pe facebook? Mai devreme sau mai târziu trebuie să te apuci de treabă. Dar ce să faci când ești blocat între patru pereți? Iată ce au făcut eroii noștri de astăzi.

1. Cu multă dorință și puțină răbdare, curtea din față se poate transforma într-o zonă superbă de relaxare.

2. Renovarea e o mare bătaie de cap, dar nu toată lumea e gata să se împace cu lipsa de confort.

3. Și totuși, mulți proprietari de apartamente mici, ridicate încă în perioada comunistă, sunt convinși că va trebui să ducă această povară până la adânci bătrâneți. În zadar, chiar și un spațiu mic poate fi modernizat.

4. O bucătărie mică trebuie gândită în cele mai mici detalii, astfel încât potențialul fiecărui centimetru să fie valorificat. Cu o abordare inteligentă, o bucătărie mică poate deveni mai confortabilă decât una mare. Uite cât spațiu s-a eliberat.

5. Dacă nu ai posibilitatea să te extinzi în lățime, apelează la înălțime. Mansardele pot fi renovate frumos. Mai mult decât atât, poți folosi nivelul superior nu doar pentru somn.

6. Ce poate fi mai plăcut decât micul dejun acompaniat de ciripitul păsărelelor, zumzăitul albinelor, cântecul greierașilor, lătratul câinilor și verdeața autentică a copacilor? Acesta e motivul pentru care toată lumea visează să aibă o terasă la țară.

7. Un design bun e disponibil chiar și cu un buget modest. Firește că dintr-un apartament mic nu vei obține niciodată o vilă, dar poți crea condiții bune de trai dacă îți dorești cu adevărat acest lucru.

8. Nu uita că suprafețele netede și lucioase, oglinzile, tonurile deschise – toate acestea adaugă prospețime și extind vizual spațiul din apartament.

9. Majoritatea proprietarilor de apartamente folosesc balconul ca depozit pentru lucruri vechi și inutile, de care nu au curajul să se debaraseze. În zadar.

10. După renovare bucătăria a căpătat o nouă culoare!

11.  Cum să faci dintr-un garaj vechi o terasă luxoasă?

12. Chiar și o baie îngustă poate fi renovată complet.