Scapă de aceste 5 deprinderi, dacă ai peste 50 de ani și vei arăta impecabil

Dacă în trecut femeile de după 50 de ani erau considerate bătrâne, acum însă la această vârstă, viața acestora abia începe. Specialiștii sunt de părerea că tinerețea poate fi prelungită absolut gratuit, odată ce doamnele vor scăpa de aceste deprinderi.

MACHIAJUL

Machiajul în exces este una dintre principalele deprinderi de care ar trebui scăpe o femeie de după 50 de ani. Să ieși zilnic din casă, machiată precum ai merge la o sesiune foto este o mare greșeală. Acest lucru trebuia făcut în tinerețe. Specialiștii sunt de părerea că look-ul perfect pentru această vârstă ar fi naturalețea și îngrijirea corporală zilnică.

ALCOOLUL

Băuturile alcoolice sunt un alt viciu de care ai trebui să scapi odată cu trecerea anilor. Dacă în tinerețe ți-ai permis să consumi băuturi spirtoase de tot felul și în cantități industriale, atunci după vârsta de 50 de ani ar trebui să te rezumi la o simplă cupă de șampanie sau puțin coniac. Totuși dacă ești la o petrecere sau într-un restaurant ar fi bine să îți controlezi poftele, altfel riști să devii banală și amuzantă.

FUMATUL ÎN PUBLIC

Dacă o tânără își permite să scoată din geantă un pachet cu țigări și o brichetă, atunci pentru o femeie de 50+ acest lucru arată mult prea inestetic și urât. Dacă vei observa un astfel de comportament în plină stradă, cu siguranță te vei gândi „Ce exemplu oferă această doamnă tinerii generații”, „Cum își permite să aprindă o țigară în public sau în fața copiilor”. O femeie de după 50 de ani arată urât cu o țigară în mână și un copil în brațe. Specialiștii califică acest lucru drept vulgar și neestetic.

BRONZATUL

O piele bronzată catifelat este o dovadă de bunăstare fizică și mintală, însă în nici un caz nu reprezintă un avantaj pentru o femeie cu vârsta de după 50 de ani. Dacă pielea ta va arăta prea bronzată, fii sigură că acest lucru îți va scoate în evidentă mai mult semnele de bătrânețe. Plus la toate, bronzul fie el natural sau artificial nu este recomandat doamnelor 50+.
Recomandarea cosmetologului: să își asiguri un somn liniștitor și să îți pudrezi ușor pielea, atât ți-ar trebui ca să arăți drăguț după 50 de ani.

ÎMBRĂCĂMINTEA

Multe femeie după 50 de ani, continuă să se îmbrace în haine strânse pentru a-și scoate în evidență „formele”. Din obișnuință sau nu, acestea îmbracă fustițe scurte, tocuri înalte cu speranța că așa vor arăta mai bine și sexy. Acest moment însă nu trebuie făcut, în nici un caz. Doamnele din SUA și Uniunea Europeană consideră că o femeie de 50+ va arăta frumos în haine comode și practice, pe care le vor îmbrăca zilnic.
IMPORTANT: Jambierele nu ar trebui să aibă loc în garderoba unei femei de după 50 de ani.