Reformează-ți viața acum: 19 lucruri de care să scapi până la Anul Nou, pentru a fi împlinit

A venit momentul să tragi linia și să scapi de tot ce te împiedică să-ți atingi scopurile și să fii un om fericit.

Cât de multe responsabilități ai pus pe umerii tăi? Cât de afectat ești de problemele emoționale? Pentru început, ca să devii mai fericit, eliberează-te de griji și stres.

Bineînțeles, cu toții trecem peste încercări deloc simple în viață. În aceste momente, lista pe care ți-o propunem o să fie un fel de notificare despre lucrurile la care trebuie să tinzi în fiecare zi.

1. Uită de gândurile care te împiedică să simți adevărata ta putere și capacitate.

2. Eliberează-te de simțul vinovăției care nu-ți permite să faci ceea ce îți dorești într-adevăr.

3. Scapă de frica necunoscutului. Fă un pas mic și vei vedea cum noua cale se deschide în fața ta.

4. Uită de regrete. Într-un anumit moment al vieții gândul: „Îmi este indiferent” devine o necesitate.

5. Eliberează-te de griji. Grijile sunt ca și cum ai cere ceea de ce nu ai nevoie.

6. Renunță la învinuirile în adresa altor oameni. Tu ești cel care poartă responsabilitate pentru viața ta. Dacă ceva nu-ți place, ai două opțiuni: să accepți sau să schimbi.

7. Scapă de gândurile că ceva nu este în regulă cu tine. Lumea are nevoie de tine așa cum ești.

8. Refuză să crezi că visurile tale nu sunt importante. Întotdeauna ascultă-ți inima.

9. Renunță la obiceiul de a lua totul asupra ta. Nu pierde pentru asta toată energia, în primul rând ai grijă de tine, pentru că tu contezi.

10. Uită de gândurile precum că ceilalți sunt mai fericiți, mai prosperi și mai buni ca tine. Ești acolo unde trebuie să fii. Calea ta se deschide în modul cel mai promițător.

11. Nu mai crede că totul în lume se împarte în corect și incorect, negru și alb. Admiră contrastele și apreciază diversitatea vieții.

12. Eliberează-te de trecut. A venit timpul să mergi mai departe și să scrii o nouă istorie.

13. Uită de gândul că nu ești acolo unde trebuie să fii. Ești acolo unde trebuie să fii pentru a merge în direcția care vrei. Pur și simplu, întreabă-te încotro vrei să mergi.

14. Eliberează-te de ura față de ex-parteneri sau familie. Cu toții merităm să fim fericiți și iubiți. Dacă iubirea a secat, nu înseamnă că n-a existat.

15. Renunță la dorința de a face mai mult și de a fi ceva mai mult. Până la moment, ai făcut ceea de ce ești capabil și a fost suficient.

16. Nu-ți mai dori să știi totul de dinainte. Vei afla atunci când vei fi pe drumul tău.

17. Uită de problemele legate de bani. Fă-ți un plan prin care să scapi de datorii și concentrează-te pe bunăstarea ta financiară.

18. Nu te mai strădui să primești aprobarea fiecăruia. Unicitatea ta te face deosebit.

19. Eliberează-te de nemulțumirea sau chiar de ura față de tine. Tu nu înseamnă doar silueta și valoarea de pe cântar. Conștientizează că e nevoie de tine oricum ai fi. Învață să te autoapreciezi.