Plinuțe și stilate: 7 ținute cu pantaloni, pentru femeile 50+

Astăzi, în garderoba oricărei femei poți găsi pantaloni. Chiar dacă crezi că pe tine nu te avantajează, pur și simplu încă n-ai găsit perechea care ți s-ar potrivi sau nu-i asortezi corect cu partea superioară a ținutei.

Iată 10 exemple de outfit-uri cu pantaloni, perfect potrivite pentru femeile 50+, cu forme voluptoase.

1. Pantaloni albi cu ornamente

Puține femei plinuțe îndrăznesc să poarte pantaloni albi, întrucât se consideră că aceștia îngrașă. De fapt, o pereche de pantaloni cu o broderie în fire argintii arată minunat. Important ca decorațiunile să fie poziționate mai jos de genunchi. Dacă inserția se va afla mai sus, aceasta va mări vizual șoldurile. Un rol important în această ținută îl are și cardiganul, care neapărat trebuie să fie până la genunchi și să se poarte descheiat. În acest fel, vor fi ascunse formele prea voluminoase sau colăceii.

2. Blugi înguști

Blugii sunt unul dintre articolele cele mai comode pentru ieșirile neformale. Ca și în cazul precedent, pentru ca blugii să arate bine, alege un pulover de lungi dimensiuni, care să acopere fesele, preferabil de culoare neagră.

3. Pantaloni cu dungă

Este abordarea clasică care se poate realiza în diverse combinații. O opțiune sigură este combinarea acestora cu o cămașă lungă, cu margine asimetrică, astfel încât în față să se termine la mijlocul șoldurilor, iar la spate, în zona genunchilor. O astfel de bluză va ascunde neajunsurile și te va face să arăți mai slabă.

4. Pantaloni largi

Dacă nu vrei să stai în umbră, merită să cumperi niște pantaloni ultra largi, mai ales dacă ai picioarele plinuțe. O cămașă legată în față va fi completarea ideală.

5. Pantaloni evazați

Nu te teme că acești pantaloni o să-ți adauge kilograme și nici nu este neaparat să alegi culoarea neagră. Poți opta pentru o pereche gri, în combinație cu o cămașă în carouri.

6. Blugi cu broderie

Important ca florile brodate să nu fie prea mari și nici să sară în ochi din cauza culorilor aprinse.

7. Denim din cap până în picioare

O pereche de blugi strâmți pe picior și o tunică din denim aproape de genunchi vor forma o ținută modernă și îndrăzneață. Jeanșii alege-i de o culoare mai închisă decât bluza.