Plinuță dar irezistibilă: 4 reguli simple pentru a-ți modela vizual silueta!

Vara, toate fetele vor să arate deosebit de frumoase și elegante, pentru că este perioada când nu ne putem ascunde sub hainele groase și voluminoase. Prin urmare, vestimentația ar trebui selectată cu atenție în sezonul cald, mai ales că vremea însorită este o ocazie excelentă pentru a ne demonstra toate laturile câștigătoare.

Nu rata ocazia de a-ți actualiza garderoba și cu atât mai mult, nu aștepta vremurile când „vei pierde în greutate”. Nu lăsa viața „pe mai târziu”, îmbracă-te stilat „aici și acum”! În acest articol găsești câteva reguli simple, datorită cărora orice fată supraponderală poate arăta irezistibil.

Principalul criteriu de alegere a garderobei pentru fetele pline este capacitatea de a accentua vizual suplețea și de a demonstra frumos atuurile figurii. Acest lucru poate fi realizat, respectând cele mai simple reguli:

1.Redu numărul de haine lipsite de formă din garderoba ta.

Convingerea potrivit căreia aceste articole largi, care seamănă mai mult cu niște saci, îți pot ascunde excesul de greutate este doar un mit. Astfel de lucruri oferă volum în plus, ascunzându-ți talia și pieptul frumos. Prin urmare, ele ascund nu doar defectele dar și avantajele. Sarcina ta este să le subliniezi și să le demonstrezi în mod favorabil.

2.Creează vizual silueta corectă. 

La această etapă, principalul lucru este să lucrezi la proporțiile figurii. Sarcina ta este să „întinzi” vizual imaginea, reducând în același timp din lungimea trunchiului. Accentuează zona taliei alegând lucruri cu talie înaltă. De exemplu, pantaloni largi sau o fustă de lungimea potrivită. De asemenea, ai grijă ca partea superioară a siluetei să nu fie prea voluminoasă.

3.Imprimeurile pe haine pot seta direcția corectă.

Este bine cunoscut faptul că direcția verticală a desenului îți poate face silueta mai înaltă și mai zveltă. De asemenea, un astfel de efect poate fi obținut cu ajutorul unui rând de nasturi sau cu o cusătură decorativă în centrul hainei. Rochia asimetrică este o altă opțiune câștigătoare. Imprimeurile mici și cele geometrice sunt binevenite. În timp ce imprimeurile mari ar trebui evitate, deoarece acestea pot oferi volumul de care nu ai nevoie.

4.Spune „Nu” stereotipurilor obișnuite!

Poveștile potrivit cărora „culoarea negru te face mai suplă, iar albul mai grasă” au rămas demult în istorie. De fapt, nu contează ce culoare porți, este important cum o combini într-o anumită imagine. De exemplu, pantalonii negri sau blugii skinny pot adăuga un volum ușor aspectului tău, iar într-o zi însorită chiar vor crea impresia unui aspect masiv. În timp ce într-o rochie ușoară de nuanțe deschise vei arăta prospăt și atractiv.