Oamenii care se respectă, nu vor tolera niciodată aceste 8 lucruri. Puteți lua exemplu!

Stima de sine este o calitate neprețuită, pe care nu poți primi sau cumpăra. Dar ești destul de capabil să încerci să o dezvolți în tine. A învăța să te prețuiești, nu este un obiectiv ușor, dar trebuie să începi de undeva. Gândiți-vă la respectul de sine și la modul în care ceilalți vă tratează. Sunteți mulțumiți de asta? Acum gândiți-vă la cea mai încrezătoare și mai exemplara persoană, pe care o cunoașteți. Ați dori să împrumutați ceva de la ea, în ceea ce privește viziunea asupra lumii sau trăsăturile de caracter?

Deci, 8 lucruri pe care o persoană, care se respectă, nu le va face sau tolera, în viața sa.

1.Să stea prea mult timp într-un singur loc

Oamenii care se respectă nu se agață de o relație, un loc de muncă dacă consideră că este timpul pentru o schimbare. Ei (ca toți ceilalți!) Se tem de tot ce este nou, necunoscut, dar cu siguranță nu se tem să-și asume riscuri, pentru că vor să meargă înainte, să crească și să se dezvolte. Știu că orice fel de stagnare este o zonă de confort prea periculoasă, în timp ce schimbarea oferă oportunități noi.

2.Să meargă la muncă, care nu-i place
Mergem cu toții la muncă, dar nu întotdeauna o putem numi favorita noastră. Oamenii care se respectă nu vor rămâne într-o companie sau echipă în care sănătatea lor mentală sau fizică este afectată. Dacă vă urâți slujba și mergeți cu forță la birou, atunci este timpul să elaborați un plan de acțiune și să căutați ceva mai bun și mai interesant. Apropo, nu vă fie teamă să învățați o nouă profesie și să vă schimbați radical cariera.

3. Să fie în capul gândurilor negative

Da, există probleme, dificultăți, momente neplăcute în viață, dar plângerile despre nedreptatea universului nu vă vor ajuta în niciun fel. Oamenii care se respectă pur și simplu nu au timp să se plângă sau să asculte gemetele altora. Și, de asemenea, nu tolerează atitudinea negativă. Gândiți-vă ce gânduri predomină în capul vostru?

4. Să facă să placă multor persoane și a încerca să le facă mereu pe plac

Oamenii care se respectă nu încearcă să-i mulțumească pe ceilalți în orice mod posibil și nu au niciun scop să fie buni, dulci și plăcuți pentru toată lumea. Ei pot căuta sfaturi, ei înșiși dau o mână de ajutor celorlalți, dar în cele din urmă își ascultă doar intuiția și își fac doar a lor, și nu sunt influențați de deciziile exterioare. Ei știu că fiecare persoană ar trebui să-și urmeze propriul drum în viață.

5. Să manipuleze pe ceilalțiO persoană care se respectă crede în sine și știe că opinia sa are același drept la viață ca și opiniile altor oameni. El nu încearcă să preseze, să-i convingă pe ceilalți și să manipuleze în orice mod posibil pe cei care îi sunt necesari și utili.

6. Să fie leneși și să amâne treburile

Nici o persoană care se respectă nu își va permite să amâne unele decizii, să amâne la nesfârșit chestiuni importante, să se eschiveze de la obligații sau să își transfere sarcinile către colegi și persoanele dragi, doar pentru că nu îi plac aceste sarcini. În același mod, ei nu permit altora să stea pe gâtul său și să-i exploateze în toate modurile posibile.

7. Să tolereze relațiile toxiceAstfel de oameni construiesc orice relație pe încredere și respect. Iresponsabilitatea nu este o calitate pe care o vor tolera la o altă persoană. Oamenii care se respectă nu interacționează cu cei care își pierd timpul sau se joacă cu sentimentele lor. De asemenea, nu vor tolera niciun tratament inadecvat asupra lor.

8. Să aibă un stil de viață nesănătos

Sănătatea este cel mai valoros și important moment. Nu veți putea să vă atingeți potențialul și să vă bucurați de viață dacă nu învățați cum să faceți față stresului și să vă mențineți corpul sănătos. Oamenii care se respectă fac din bunăstarea lor emoțională și fizică, o prioritate absolută.