O istorioară de a mea: cu puțini bani mi-am făcut manichiură și gene. Vreau să mă laud cu istorioara mea.

Cu siguranță, am noroc în viață! Toți prietenii mei sunt surprinși cum reușesc să nu cheltui prea mulți bani pentru nevoile mele. Pentru mine totul este miraculos, există un Dumnezeu în lume.

Ei bine, un meșter mi-a făcut o manichiură bună și o gel-ojă- o opțiune interesantă de altfel pentru mine, care m-a costat foarte puțin și ca bonus am mai primit și niște fructe de pădure și un parfum francez. Deci am dat peste un meșter bun, dar și foarte politicos și bun la inimă.

Apropo, acum știu cum să mă parfumez corect – am aflat că trebuie doar să te scufunzi în pulberele parfumului.

Apropo, nu este prima oară când am fost atât de norocoasă. Acum câteva luni am găsit un maestru tare cool. S-a dovedit a fi foarte profesionist și cu idei curioase. De fapt, era o fetiță începătoare.

Simpatică fată-maestră (începătoare) mi-a făcut o manichiură și, de asemenea, m-a servit cu suc și un ursuleț, fapt pentru care îi mulțumesc.

Am visat  foarte mult timp la niște gene de invidiat. Pentru că era convenabil – m-am trezit și deja eram frumoasă cu genele croite. Aici volumul este 2D și acestea sunt făcute de acum câțiva ani. Fotografiile pot fi văzute și mai jos.

Femeilor, iubiți-vă pe voi înșivă și, dacă un bărbat nu are deloc simțuri la aceste lucruri, vă rugăm să vă bucurați măcar în lucrurile mărunte.