O casă curată, o minte ordonată: 15 idei pentru o bucătărie curată!

O locuinţă dezordonată este o sursă inepuizabilă de stres și una din cauzele mai puțin evidente ale depresiei. Iar ordinea, dimpotrivă, ajută la găsirea echilibrului emoțional, îți structurează gândurile și îți potolește emoțiile. Și decât să faci ordine în fiecare zi e mult mai simplu să o păstrezi. Iată cum să faci acest lucru.

1. Simplu, util și ingenios. Nu mai trebuie să cauți prin dulap cu mâinile murdare.

2. Un organizator pentru vase costă doi bani, în schimb aduce ordinea și confortul în bucătărie.

3. Nu uita că astăzi e la modă minimalismul. Cu cât mai simplă și ordonată este bucătăria, cu atât arată mai bine.

4. O idee interesantă pentru amatorii de ceai.

5. Electrocasnicele pot fi grupate unul peste altul dacă folosești un raft.

6. Statistica arată că până la 60% din spațiu dintre rafturi rămâne neutilizat. Un organizator suspendat va rezolva această problemă și va păstra ordinea în bucătăria ta.

7. O tavă rotundă e numai bună pentru sticle, borcănașe și tot felul de tuburi, atât în bucătărie, cât și în baie sau în oricare altă cameră din casa ta.

8. Folosește mobilier ergonomic, de la sertare cu fronturi rotunjite și dulapuri cu front comun până la sertare cu extensie completă și dulapuri fără mânere.

9. Organizatoarele pentru bucătărie sunt universale și multifuncționale.

10. Până și colțurile trebuie date în exploatare.

11. Iată cum pot fi organizate condimentele.

12. O idee ingenioasă pentru blatul de bucătărie. Numai bună pentru amatorii de ceai.

13. Chiar și suportul pentru bureți poate schimba atmosfera din bucătăria ta. Cel puțin, cu un astfel de suport chiuveta va rămâne curată.

14. Într-o casă mică, fiecare centimetru trebuie pus în valoare. Totul de dragul ordinii. Nu uita că ordinea ajută la găsirea echilibrului emoțional

15. Spațiile mici sunt o adevărată provocare în ceea ce privește amenajarea. Sunt un veșnic compromis. Spațiul nu poate fi extins, în schimb poate fi optimizat.