Nu mai sunt la modă: 6 coafuri care pot indica că ai probleme de stil

Deși buclele întotdeauna au fost o metodă bună de a ieși în evidență se pare că în ziua de azi unele ne pot face să arătăm demodat. Dacă vrei să fii sigură că ți-ai făcut coafura care te avantajează și te ajută să arăți stilat, evită aceste 6 aranjări lipsite de gust.

1. Bucle bine definite

E timpul să uiți de coafurile de păpușă și să le înlocuiești cu o aranjare mai naturală. În loc de bucle definite optează pentru un păr văluros în stil vintage. El arată mai firesc și mai elegant.

2. Coafuri complexe

Astfel de coafuri sunt relevante doar la concursurile coaforilor, iar pentru o petrecere este suficient să-ți ondulezi un pic părul, așa încât să arate cât mai natural și firesc. Aceste coafuri se mai numesc de plajă, datorită aspectului relaxat și lejer.

3. Bretonul des și drept

Ești gata să renunți la bretonul tău drept? Dacă vrei să fii în pas cu moda, va trebui să înlocuiești tăietura dreaptă cu una în scări, bine filată. Cu cât mai lung va fi un astfel de breton, cu atât mai frumos îți va ieși în evidență ovalul feței.

4. Tunsoarea în scări

Simpla tunsoare în scări a fost înlocuită cu cea de tip cascadă. Aceasta se deosebește printr-o trecere mai bruscă de la firele scurte la cele lungi. Tunsoarea în scări, de regulă începe de la bărbie, în timp ce cascada de la ceafă.

5. Pixie

Da, tunsoarea încă este în topul frizurilor din acest sezon, doar că de un pic altă formă. Femeile care au optat până acum pentru un pixie cu breton lung asimetric și mult volum la ceafă vor trebui să-și scurteze părul.

6. Șuvițe definite

Din 2000 încoace tehnica de realizare a șuvițelor s-a schimbat mult, iar principalul lor scop este de a părea cât mai naturale, fine și nu prea evidente.