Nu mai sunt la modă: 5 anti-tendințe în machiaj, pe care să le eviți la maxim!

Nu ne vom obosi să repetăm: ești liber să te vopsești așa după cum îți dorește inima, dar dacă urmați tendințele, probabil că veți dori să știți ce vă poate face imaginea oarecum provincială (din punctul de vedere al fashionistelor moderne). Este ușor să confundăm tendințele și anti-tendințe (mai ales că se schimbă atât de repede), așa că am apelat la un make-up artist și blogger, pentru a ne ajuta să vedem ce fel de machiaj nu mai este la modă.

1.Sprâncene tatuate

În realitate din lipsa constantă de timp, doriți să vă aranjați mai repede dimineața. Aici ne amintim imediat despre tatuaje și sintagma „M-am trezit și deja sunt machiată”. Dar, din păcate, tatuajul sprâncenelor cu un contur clar definit pare foarte nefiresc, în plus, adaugă vârstă, subliniind toate pliurile și ridurile de pe piele.

2. Extensii de gene
Genele false întunecate, prea groase, dense, par deprisos pe față. Extensiile ca atare sau genele false nu sunt o idee atât de rea dacă alegeți lungimea și nuanța potrivită. De exemplu, Kim Kardashian sau Beyoncé cu gene subțiri îngrijite este o opțiune care se aplică destul de mult în realitate.

3. Ton multi-stratificat
Cel mai important lucru în orice fond de ten este că ar trebui să fie invizibil. O greșeală obișnuită pe care o fac unele fete este să aplice un ton în două sau mai multe nuanțe care diferă de culoarea nativă a pielii. O altă greșeală este de a acoperi mai multe produse unele peste altele, creând un efect de mască. Cea mai bună soluție este un ton care să se potrivească cu tonul general al pielii: mâini, decolteu, trebuie luat în considerare totul.

4. Conturarea deschisă
Un bronz peste care se văd niște pete luminoase, o linie întunecată, obraji roz, un nas cu linii – toate acestea sunt semne de iluminare necorespunzătoare. Din păcate, aceste lucruri se regăsesc la printre primele vedete de la Hollywood.

5. Conturul buzelor prea clar
Principala greșeală atunci când se creează machiajul buzelor este să se treacă cu mult dincolo de contur, cu un creion sau ruj. Dacă doriți să adăugați volum, este mai bine să folosiți luciul cu o strălucire fină.