Nu contează suprafața, ci cum o folosești: Iată cum să amenajezi o casă mică!

Suprafața mică nu e un motiv să renunți la un interior elegant, îngrijit și bine gândit. Firește că dimensiunea contează, dar chiar și o garsonieră de 18 mp. poate arăta de milioane dacă este gândită corect. Confortul este dat de detalii. Detaliu cu detaliu locuința devine frumoasă. Iată 10 detalii care îți vor face apartamentul mai spațios.

Idei amenajare apartament mic

1. Dacă machiajul joacă un rol important în rutina ta cotidiană, organizează spațiul în acest fel.

2. Iar dacă ești amatoare de lectură, folosește o etajeră extensibilă pentru a grupa cărțile mai eficient.

3. O etajeră similară poate fi montată chiar și în bucătărie. Numai bună pentru a umple spațiul îngust rămas între perete și frigider. O asemenea construcție este utilă pentru depozitarea sticlelor, cerealelor sau a condimentelor.

4. Iar masa de călcat poate fi montată în felul următor.

5. În spatele oglinzii poți ascunde nu numai masa de călcat, ci și cosmeticile sau medicamentele. De aceea, dacă ai posibilitatea, montează o oglindă cu mecanism retractabil.

6. În loc de mobilierul obișnuit, poți pune mobilă ergonomică, contemporană, care este multifuncțională, durabilă, confortabilă și foarte compactă.

7. Păstrează pantofii în interiorul unui puf. Un astfel de puf poate fi amplasat chiar în hol, în loc de banchetă. Iar pentru un plus de confort, spațiul poate fi optimizat cu organizatoare de carton.

8. Într-o casă mică fiecare centimetru contează și fiecare colț trebuie valorificat. Organizatoarele verticale pentru veselă pot crește simțitor eficiența unui dulap.

9. Baia e cea mai mică încăpere din casă și e păcat să nu profiți din plin de puținul pe care îl ai, echipând nișa din spatele ușii cu un suport neobișnuit pentru prosoape.

10. În ceea ce privește încălțămintea, nu știu de ce oamenii au hotărât că încălțămintea trebuie păstrată întotdeauna la podea. Stocarea pantofilor pe verticală oferă mult mai multe posibilități și mai mult spațiu de manevră.