Nu ascunde banii în aceste 9 locuri: Toți hoții se uită acolo!

Din păcate, în România sunt puțini bani, dar sunt mulți oameni sărăci și nefericiți. Această disonanță îi determină pe unii să fure, iar pe alții să-și păzească bunurile cum pot. Oricât de mult ne-am dori, nimeni nu e asigurat împotriva hoților. Însă paza bună trece primejdia rea. Și astăzi te vom învăța unde să ascunzi banii în casă și unde să NU îi ascunzi.

Unde să NU ascunzi banii în casă?

1. Nu ascunde banii în hol. Unii încearcă să o facă pe șmecherii și ascund banii într-un loc mai puțin evident – holul. Chiar sub nasul tuturor. Însă hoții nu sunt atât de naivi precum par.

2. Nu ascunde banii în dulap. În dulap nu-i ascunzi nici măcar de soție, nemaivorbind de hoți. Dacă te gândești că hoții n-o să hoinărească prin lenjerie, te înșeli amarnic. E primul loc unde se uită.

3. Nu ascunde banii în electrocasnice. De exemplu, în congelator, în televizor sau în gura de ventilație. Pradă ușoară.

4. Nu ascunde banii în cărți. Chiar dacă biblioteca ta numără sute de exemplare – raftul cu cărți e unul dintre primele locuri unde se uită hoții.

5. Nu ascunde banii în seif. Cuuum? Dacă seiful este portabil, ce îi piedică pe hoți să îl scoată?

6. Nu ascunde banii în tablouri, oglinzi, covoare, rame foto, aplice și lampadare. Nu ai nevoie de timp și imaginație ca să verifici acolo.

7. Nu ascunde banii în haine. Dacă ai un sacou bun, riști să le pierzi pe ambele.

8. Nu ascunde banii în rezervorul de la toaletă. Dacă ți se pare o idee originală, să știi că nu e.

9. Nu ascunde banii în pernă sau în saltea. Hoții au nevoie de 2-3 minute pentru a verifica toate pernele și saltelele din casă.

În continuare, am pregătit pentru tine o listă de ascunzișuri eficiente, unde hoții nu vor căuta niciodată, iar dacă vor căuta, oricum nu vor reuși să facă nimic.

Citește și: Unde să ascunzi banii în casă? 10 locuri în care hoții nu vor căuta niciodată!