Moda pentru 60+: Iată 4 lucruri indispensabile în garderoba unei doamne!

Pentru ca la 60 de ani să arate ca de 45, orice femeie căreia îi pasă de imaginea ei ar trebui să acorde preferință minimalismului. Astăzi, moda pentru doamnele de 60+ dictează un stil simplu și liber.

Tot felul de panglici, volane și alte elemente decorative nu vor face decât să îți sublinieze vârsta. Doamnele care știu să își aleagă bine garderoba trebuie să aibă anumite lucruri care să le accentueze individualitatea.

Așadar, în acest articol vom vorbi despre piesele vestimentare care ar trebui să se regăsească în garderoba unei doamne mature!

Rochiile

Rochia este piesa care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Prin urmare, ar trebui să ai mai multe modele pentru toate ocaziile și pentru orice tip de eveniment.

Pentru o doamnă de 60 de ani, se recomandă rochii în culori simple, confecționate din materiale mai dense și de înaltă calitate. De ce? Pentru că țesăturile fine pot sublinia foarte bine toate dezavantajele și imperfecțiunile siluetei care apar odată cu trecerea anilor.

Lungimea ar trebui să fie sub nivelul genunchilor, posibil și până în podea, în dependență de ocazie. Rochiile în stil cămașă sunt deosebit de actuale în prezent și se potrivesc de minune pentru doamnele mature. Acest model are un avantaj – reduce favorabil vârsta celei care o poartă.

Bluzele

Bluzele, de asemenea, pot fi atribuite elementelor indispensabile în oricare garderobă și nu contează dacă ești o femeie care lucrează sau o doamnă la pensie. Bluzele sunt versatile și pot completa perfect atât stilul de birou, cât și cel casual.

Optează pentru modele drepte, care arată cât mai bine pe silueta ta. Lucrurile mulate pe corp nu sunt în tendință acum și, în general, pentru o femeie de 60 de ani acestea nu sunt chiar potrivite. Asigură-te că ai câteva la număr în culori diferite, de dorit în nuanțe deschise și calde.

Pantalonii

Dacă ai o siluetă subțire, atunci pantalonii vor fi în perfectă armonie cu orice altă piesă vestimentară. Alege modele interesante și neobișnuite, de culori închise – negru sau albastru închis. Culoarea maro nu este recomandată, îmbătrânește vizual și există un mare risc să pari o bunică.

Poartă și blugi! Dacă găsești modelul potrivit pe siluetă atunci să știi că succesul unui aspect sofisticat și actual îți este garantat. Optează pentru modele de tip mom jeans, boyfriend jeans sau evazați.

Fustele

Fustele sunt, probabil, unul dintre cele mai iubite și importante articole vestimentare pentru femei. Se potrivesc oricărui tip de siluetă și construcție a corpului. Este mai bine să acorzi preferință modelelor clasice sau fustelor-creion. Cel mai important este ca fusta să se potrivescă figurii tale, iar lungimea poate varia – de la genunchi în jos.

Aceste lucruri nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor de peste 60 de ani care au grijă de aspectul lor și vor să se bucure pe sine și pe cei dragi cu ținute minunate! Dragi doamne, rămâneți mereu tinere și frumoase!