Moda lui 2021: 4 tipuri de tunsori ideale pentru părul scurt, slab și subțire.

Foarte des, fetele cu părul slab și subțire cred că o tunsoare scurtă nu le va conveni absolut, însă aceasta este o greșeală, deoarece o coafură în mai multe straturi, selectată corect, este perfectă pentru femeile cu păr fin. O astfel de coafură vă va face părul voluminos din punct de vedere vizual, iar imaginea va fi pur și simplu luxoasă și sofisticată. Să aflăm astăzi care tunsori în straturi, pentru părul scurt, sunt cele mai bune din acest an.
Pixie
O coafură foarte populară, care nu are restricții de vârstă. Această tunsoare implică fire scurtate în partea din spate a capului și alungite la coroană. În cazul în care ai părul drept și subțire, atunci această tunsoare va arăta grozav. Dacă aveți părului gros, atunci alegeți un pixie cu breton alungit cu mai multe straturi.
Bob gradat
Această opțiune de tunsoare se va potrivi unei fete curajoase și căreia îi place să riște. Trecerea de la fire lungi la scurte poate fi lină sau bruscă. Un bob gradat va arăta grozav dacă aveți părul subțire și slăbit. În plus, această coafură adaugă volum părului și nu necesită probleme speciale de coafare. Pur și simplu uscați-vă părul și aplicați niște mousse. După aceea, trebuie doar să vă descoperiți ușor părul. Dacă aveți proporții faciale imperfecte, atunci alegeți un bob cu breton oblic alungit. În acest fel puteți ascunde toate defectele.
Cascadă de păr scurt
Pentru a crea o tunsoare în cascadă, femeia trebuie să înceapă să taie firele din partea din spate a capului, deplasându-se treptat spre coroană. Această coafură este ideală pentru femeile cu păr atât subțire, cât și gros. Datorită tunsorii în cascadă, volumul este păstrat perfect.
Bob-Carre
Această coafură combină dezordinea clasică și elegantă, iar o tunsoare bob-carre este potrivită pentru fetele cu orice volum de păr. Un bob-carre este o tunsoare în mai multe straturi în care firele sunt ușor alungite în față și scurte în spate. Datorită acestui fapt, părul lung se combină perfect cu fața. Această tunsoare arată foarte voluminoasă, în plus, este ușor de coafat.
Coafurile cu mai multe straturi vor arăta deosebit de avantajoase pentru femeile de afaceri care duc un stil de viață activ. Toate tunsorile prezentate sunt foarte ușor de coafat și se potrivesc absolut oricărui aspect.