Minimalismul în garderobă: 7 Idei excelente cum să te îmbraci ieftin dar să arăți scump!

Mulți presupun, că în spatele conceptului de minimalism se ascunde monotonia cenușie și plictisitoare. Însă, această convingere este foarte îndepărtată de adevăr. Căci anume eleganța evazivă, frumusețea incomparabilă a ținutelor simple, necomplicate ne atrag atenția. La urma urmei, nu de la pomul de Anul Nou nu îți poți lua privirea, ci de la o imagine, în care totul este laconic, dar ceva bate la ochi.

Cum să oferi unei imagini în stil minimalist mai multă individualitate și chic? Despre asta citește mai jos.

1.Combinația de culoare bej

Să combini într-o imagine mai multe nuanțe din gama caldă de bej – este unul dintre cele mai simple moduri de a crea o ținută elegantă și scumpă. Această culoare întotdeauna este la modă și se potrivește aproape tuturor. Conferă profunzime imaginii datorită combinației de nuanțe ale unei palete și vei atrage toate privirile!

2.Efectul de culoare

Concisitatea și simplitatea modelului în stil minimalist poate fi completată frumos de culoare. Orice nuanță proaspătă va arăta incredibil de interesant și vibrant. Adaugă look-ului tău luminozitate cu ajutorul unui singur detaliu, astfel îl vei face să arată mult mai complex.

3.Mix de stiluri

Să te îmbraci într-un singur stil e ceva clasic, dar clasicul poate fi plictisitor uneori. Nu te teme de imagini eclectice care combină clasicul și stilul casual. Căci este deajuns să îmbraci un costum clasic cu adidași, pentru ca ținuta să arate într-un mod complet diferit.

4.Moda

Trebuie să ții cont de ultimele tendințe ale modei și să eviți anti-trendurile depășite. Este deajuns să adaugi în garderoba ta câteva lucruri noi și la modă: cu tăiere asimetrică sau cu imprimări geometrice, astfel încât ținutele tale să obțină prospețime și aspect modern.

5.Încălțămintea

Uneori, un look simplu sau chiar plictisitor poate fi salvat de o pereche de pantofi neobișnuiți. Nu te teme să alegi culori aprinse și modele non-triviale. Anume încălțămintea este zona potrivită pentru experimente.

6.Model neobișnuit

Modelele standarde nu sunt întotdeana cea mai bună alegere, adaugă niște linii interesante imaginii tale. Să nu-ți fie frică de lucuri cu o tăiere neobișnuită – acestea îți fac imaginea mai expresivă.

7.Calitatea țesăturii

Acest punct este unul din cele mai importante, pentru că anume materialul de calitate poate face dintr-o haină simplă – una de lux. Optează pentru lucruri simple, dar de calitate.

Ținând cont de aceste șapte puncte, poți crea cu ușurință imagini sofisticate și individuale în stil minimalist și poți arăta scump și elegant în orice situație.