Mantra pe care s-o învețe fiecare: Învăț să mă despart de ceea ce nu-mi aparține

Învăț încet cum să mă despart de ceea nu-mi este destinat. Îi las să plece pe cei care mă părăsesc și nu mai fug după ei. Văd cum o ușă se închide și alta se deschide. Eu nu mai bat în uși, după care nu este nimic.

Învăț că e normal ca ceva să se termine. Eu dau drumul la toți și la toate, la ceea ce nu este destinat să facă parte din viața mea. Eu dau drumul vechiului, pentru a face loc noului.

Eu învăț să am încredere în mine. Când simt că ceva nu este în regulă, înseamnă că cel mai probabil ceva nu este în regulă. Eu învăț să cred în instinctele mele, pentru că ele văd ceea ce eu nu pot să observ. Eu permit instinctelor și intuiției să mă ducă în direcția corectă.

Eu învăț să mă eliberez de relațiile „răsuflate”. Eu îi eliberez pe oamenii care nu-mi mai aduc nicio emoție. Învăț că cu cât mai mult mă țin de oamenii care nu mai sunt ai mei, cu atât mai greu îi voi găsi pe ai mei. Învăț să mențin relații cu persoane pozitive, care mă inspiră și mă determină să fiu mai bună.

Eu învăț încet cum să-i eliberez pe cei cărora nu le este destinat să rămână în viața mea.

Eu stau departe de negativ și îl înlocuiesc cu conștientizare. Eu folosesc toate gândurile negative ca pe o motivație de a răspândi pozitivul oriunde aș fi.

Eu mă eliberez de răutate și o înlocuiesc cu iertare. Eu nu mai am supărări și nu mă mai țin de sentimente amare, care mi-au otrăvit atât de mult gândurile.

Eu fac un pas în spate de la ceea ce nu mai are niciun în sens în viața mea. Eu „mă șterg” din orice situație toxică și nesănătoasă, la care nu mai trebuie să particip. Eu pot să mă eliberez de durerea pe care am simțit-o toți acești ani. Eu îmi permit să mă vindec, oricât timp aș avea nevoie pentru asta.

Eu învăț să fac ceea ce mă face fericită. Eu încetez să mai trăiesc pentru cineva. Acum fac ceea ce îmi aduce mie fericire.

Eu renunț la control. Învăț că pur și simplu nu pot controla tot ce se întâmplă în viața mea. Eu las puterea Universului să acționeze asupra mea. Eu las totul să se întâmple cu mine, eu nu mai insist să mențin ceea ce trebuie să se destrame.

Eu mă eliberez de îndoieli. Eu le înlocuiesc cu autodezvoltare. Eu mă las înconjurată  de ceea ce mă motivează să devin mai bună.

Eu dau drumul răutății, criticii și tuturor celor care îmi spun că nu sunt suficient de bună pentru ceva. Eu învăț că unicul critic, pe care trebuie să-l ascult, sunt eu. Eu nu mai permit părerilor altora să-mi murdărească rațiunea. Eu dau drumul celei care am fost ieri și îi spun „bun venit” celei care sunt astăzi.