Manichiura pentru birou poate fi deosebită! 7 idei de design originale!

Vrei să fii deosebită, să porți o manichiură frumoasă, dar ai un dress-code la birou? Am pregătit o selecție de idei pentru o manichiură de birou elegantă și frumoasă special pentru tine. Citește acest articol până la sfârșit și, cu siguranță, vei găsi modelul perfect pentru tine.

Minimalism

Dacă ai un dress-code la biroul, atunci ar trebui să alegi tonuri nude. Poți face un design discret pe care nici șefii nu-l vor observa. Optează pentru unghii scurte cu puncte și modele florale discrete.

French

Crezi că manichiura franceza este una plictisitoare? Te înșeli foarte tare! Încearcă să alegi un design ceva mai neobișnuit, și nu versiunea clasică. Improvizează cu nuanțele ojei.

Marmura

Designul cu marmură este ideal pentru birou. Alege nuanțe naturale ca culoare de bază. Poți decora unghiile cu elemente aurii sau benzi de folie. Important este să nu exagerezi cu decorul, amintește-ți de codul vestimentar.

Geometrie

Geometria se va potrivi perfect în dress-codul de birou. Poți folosi culori contrastante, un  lucru important este să nu exagerezi cu o culoare aprinsă, astfel încât unghiile tale să nu fie prea stridente.

Deep design

Crezi că este imposibil să combini designul cu desene și codul vestimentar? Fii atentă la șabloane. De la distanță, o astfel de manichiură va părea monotonă, dar dacă o privești mai atent, veți vedea desene.

Gradient

Dacă alegi culori neutre: bej, roz, piersic, atunci cu siguranță, poți experimenta cu gradientul.

Monocrom

O manichiură monocromatică nu este deloc plictisitoare. De exemplu, dacă experimentezi cu texturile, folosește un top de pudrat sau mat, manichiura ta va arăta mult mai interesantă.