Manichiura leopard: 9 idei elegante din sezonul de toamnă 2020.

Vrei ceva nou și neobișnuit? Ce ziceți de o manichiură leopard? Indiferent cât de complexă și de complicată ar putea părea o astfel de manichiură, fiecare femeie o poate face singură fără eforturi prea mari. Imprimeul leopard poate fi aplicat doar pe unele unghii, lăsând restul în alte culori.

Manichiura abstractă cu accente de leopard arată chiar originală. Poate fi o culoare de bază întunecată, poate neagră, și două contraste sub formă de modele de leopard pe un fundal alb.

 

O manichiură fascinantă în combinație cu un model de leopard va adăuga originalitate look-ului vostru. Unghiile, în principiu, ar trebui să arate strălucitoare și lucioase. Una poate fi făcută complet leopard, iar celelalte în opțiuni variate și după placul vostru. În acest fel, vă veți sublinia disponibilitatea pentru ceva nou și veți ieși în evidență.

Un astfel de model arată minunat pe o bază transparentă. Unghia rămâne naturală, dar cu un ușor accent. Petele pot fi făcute atât monocromatice, cât și multicolore, dar fiecare dintre ele ar trebui să fie accentuate cu un contur negru punctat.

Accentele strălucitoare pe fundalul unei manichiuri leopard arată destul de originale.

Un imprimeu leopard este o soluție destul de neobișnuită, dar și originală. Puteți separa imaginea de fundalul unghiei sau puteți lăsa marginea unghiei fără un contur accentuat.

Puteți face o alegere cu adevărat deosebită și să înfățișați pe unghii, personaje din desene animate îmbrăcate în haine leopard. De exemplu, s-ar putea să alegeți faimoasa Mini Mouse.

Nu mai puțin elegantă este imaginea chiar a leopardului. Pentru a preveni apariția manichiurii „gumă”, numărul unghiilor cu așa model ar trebui redus la minimum.

Pentru stilul leopard, absolut orice culoare este potrivită și nu neapărat naturală. Totul ține de textură. Petele pot avea aceeași dimensiune sau diferite. La fel și culoarea lor.

Pentru a crea un astfel de model, puteți utiliza autocolante, șabloane gata făcute sau puteți face singură un desen. Pentru cea din urmă opțiune, veți avea nevoie de un lac de bază, lacuri colorate pentru a crea modelul și un lac transparent de fixare.