Manichiura-gradient: 10 idei interesante pentru unghiile de orice lungime

O manichiură gradient este o tranziție lină de la o culoare la alta. În acest caz, pot fi utilizate două sau mai multe culori. Nu există restricții privind numărul de nuanțe, principalul lucru este să nu exagerați, astfel încât unghiile să nu arate ca un „pom de Crăciun”.

Gradientul poate fi vertical sau orizontal. Pe care să-l alegi, este doar alegerea ta! Deci, să vedem care sunt opțiunile la modă pentru manichiură în gradient în anul 2020.

Una dintre cele mai populare combinații de culori sunt rozul și albastrul. Gradientul care utilizează aceste nuanțe este poate cel mai popular acum. În plus, atunci când sunt combinate, aceste nuanțe creează un liliac deosebit, care pur și simplu încântă ochii.

În plus la gradient, puteți adăuga desene mici în negru sau alb, pentru a încrusta, însă să nu suprasolicitați designul pe care l-ați făcut inițial.

Am uitat să vă povestesc despre acest efect, pentru că în 2020 nu suntem limitați, așa că puteți experimenta. Întrebați, care este acel efect? Ei bine, este efectul de „sticlă spartă” care este creat folosind folie și diverse materiale special concepute.

Dacă totuși decideți să adăugați efectul de „sticlă spartă” la unghii, atunci faceți-o cu atenție și cu limită, maxim două unghii pe o mână! Albastrul și rozul pot fi folosite și pentru o manichiură mai ușoară. Pentru a face acest lucru, folosiți doar mai multe nuanțe pastelate și atât.

Nu vă place culoarea albastră? Faceți un gradient roz din diferite nuanțe! Această opțiune arată mai blândă, mai calmă și chiar mai practică.

O opțiune curioasă, este un gradient mat violet care atrage atenția absolut tuturor fără excepție. Dar nu toată lumea îndrăznește să facă un astfel de design, deoarece pe lângă faptul că o astfel de manichiură arată foarte atrăgătoare și spectaculoasă, încă nu se combină cu multe culori din garderobă.