Manichiura franceză, tendința toamnei 2020. 7 soluții interesante!

Lacul-gel francez pentru unghii, care arată frumos și elegant a început să fie produs relativ recent. Designul a fost făcut din combinația a două culori folosind bej și alb. Cu toate acestea, versiunea clasică a fost modernizată în timp. Acesta poate fi încrustat cu pietre scumpe, pictură și se califică ca un format nou. Uneori, meșterii de unghii încearcă să facă mai deosebit degetul inelar făcându-l mai colorat și diferit.

Tipuri
Există un număr imens de soluții elegante pentru a vă face manichiură. Compozițiile create în versiunea clasică atrag multe fete, cu toate acestea, există câteva noutăți interesante care vă vor surprinde cu originalitatea lor.

Cele mai populare sunt:

*Clasic. Implică combinația standard de roz, bej și alb.

* Design cu culoare. În acest caz, o culoare diferită este utilizată pentru a proiecta vârfurile unghiilor. Unghia de bază rămâne întotdeauna în nuanță stabilă.

*Lună. Soluție elegantă pentru iubitorii de chestii mărunte.

* Zâmbet unghiular. Metoda experimentală de colorare a bazei unghiei a depășit toate așteptările. Designul geometric original constă din linii drepte într-un format triunghiular. Culoarea poate fi diferită.

* Fan și Millennium. Tehnica a devenit populară după ce în colecțiile noi ale producătorilor au apărut culoarea spațiului-metalic.

Maeștrii posedă cu îndemânare, incomparabilă, manichiură franceză realizată cu lac de gel, deoarece este plină de combinații originale. Anul acesta, stiliștii intenționează să acorde o atenție deosebită decorului festiv, cu pietre situate în mijlocul unghiei. Tendințele nu trebuie ignorate deoarece nu avem prea mult timp să ne bucurăm de ele anul acesta. Timpul trece foarte repede.