Manichiura cu lalele: alege din 100 de modele fenomenale care vor reda tandrețe și feminitate imaginii tale !

Femeile care vor să-și surprindă admiratorii cu siguranță ar trebui să facă o manichiură cu lalele. Această floare delicată este în special pentru femeile romantice. O lalea delicată nu este doar un simbol al renașterii, ci și o adevărată manifestare a feminității și moliciunii naturale.

O manichiură cu lalele poate decora unghiile de orice formă și lungime: stiletto scurte, lungi, ascuțite, ovale, rotunde, migdale. Un astfel de design se distinge întotdeauna prin rafinamentul și grația sa deosebită. Această caracteristică există indiferent de paleta de culori și tehnica de desen pe care o alegi pentru tine.

În acest an, sunt relevante imagini complet diferite de lalele: începând cu desene într-un stil realist, aproape de aranjamente florale reale și terminând cu imagini stilizate și chiar abstracte în stilul nail art.

Blândețe și romantism

În ciuda tendințelor în schimbare rapidă din industria unghiilor, manichiura cu lalele este întotdeauna la cerere. Acest lucru este confirmat de numeroasele fotografii din reviste și publicații online. Degetele femeilor, decorate cu buchete, împrospătează incredibil orice ținută, dând aspectului un fler de romantism și poezie.

Aranjamentele florale pe unghii sunt o opțiune foarte versatilă. Acestea se potrivesc cu ușurință, datorită varietății sale mari, în orice imagine și garderobă feminină. Variațiile de design floral pentru unghii cu lalele se potrivesc perfect în atmosfera de lucru, viața de zi cu zi, chiar și la evenimente mai speciale. Totul depinde de stilul și de schema de culori a imaginilor, bine alese pentru fiecare caz în parte.

Este imposibil să ne imaginăm o manichiură de plajă fără pictură cu flori și desene sub formă de lalele.

Frumusețea imprimeurilor florale cu mândriile olandeze este pur și simplu fascinantă. Nu degeaba sunt înscrise pentru totdeauna ca simbolurile emblematice ale Olandei.

Manichiura cu lalele este o alegere excelentă pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii.

Arta florală încântătoare a unghiilor reflectă tema tandreței din viața unei femei în cel mai bun mod posibil, oferind doamnelor de toate vârstele o dispoziție minunată.

Manichiura franțuzească cu lalele s-a răspândit foarte repede, iar acest design arată grozav chiar și pe unghiile scurte.

French și lalele

Cu ajutorul unui model bine ales, se corectează cu ușurință forma unghiilor și se creează și o dispoziție festivă. Dacă dorești, poți crea adevărate opere de artă pe unghii.

Manichiura cu lalele și strasuri

Designul rafinat al unghiilor la modă trebuie completat cu decor. O opțiune populară pentru fashionistele avansate care urmăresc cu ardoare tendințele modei este o manichiură cu lalele și strasuri folosind lac-gel.

Modele pentru sezonul rece

Pentru sezonul rece, stiliștii recomandă alegerea unei palete de culori reci, strasuri și pietricele incolore. Este de remarcat faptul că cristalele transparente se potrivesc perfect în orice schemă de culori, chiar și în cele foarte excentrice și îndrăznețe.

Atunci când optezi pentru o manichiură cu flori cu strasuri, trebuie avut în vedere că modelul nu poate fi supraîncărcat. Acest lucru va face vizual unghiile mult mai scurte și mai late. Mai mult decât atât, utilizarea în exces a strasurilor sau a paietelor pare cel puțin inadecvată și vulgară.

Lalele în manichiura pentru nuntă

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărei femei este ziua nunții. Doamnele tinere se pregătesc pentru ziua nunții cu grijă deosebită, acest lucru este valabil și pentru designul unghiilor. În imaginea mirelui, totul ar trebui să fie perfect, așa că o manichiură blândă cu lalele va fi o alegere ideală.

Pentru o ceremonie de nuntă, potrivit profesioniștilor, culorile calme sunt cele mai potrivite. Toate nuanțele albite de bej, roz, albastru pal, piersici, verde deschis și menta.

Nuanțele țipătoare se potrivesc fetelor îndrăznețe, creative, care sunt obișnuite să încalce stereotipurile. O manichiură de nuntă strălucitoare în cazul lor este doar o reflectare a unei atitudini non-triviale față de sărbătoarea nunții.

Soluțiile de design trebuie să fie corelate cu forma naturală a unghiilor unei femei. Sunt permise decorațiuni suplimentare sub formă de strasuri și paiete. Elementele simple și delicate arată cel mai bine.

Culori de fundal pentru manichiura cu lalele

În funcție de scopul și preferințele personale, fetele sunt libere să aleagă orice combinație de culori pentru designul unghiilor. Designul reflectă de obicei caracterul:

– naturile hotărâte aleg culori strălucitoare, îndrăznețe;

– fetele modeste vor prefera nuanțe pastelate moi;

– cochetele romantice sunt încântate de toate nuanțele de roz, albastru, alb sau liliac.

Indiferent de preferințe, multor doamne le place manichiura roșie cu lalele. Roșul poate fi atât fundalul plăcii de unghii, cât și mugurii înșiși. Iubitorii extremi vor aprecia combinațiile de culori active și contrastante:

– roșu și negru;

– alb și roșu;

– roșu și galben.

Persoanele îndrăznețe vor fi încântate de o manichiură vopsită în negru, unde lalele roșii, galbene sau liliac ies clar din mijlocul plăcii de unghii. Schema de culori a imaginii va fi diluată de verdeața delicată a tulpinilor și a frunzelor. Desenul se realizează cu lac de gel verde de diferite tonuri. Nu vă fie teamă de combinații extravagante. Compozițiile și experimentele îndrăznețe sunt în tendințe!

Tehnici de execuție

În acest capitol, vom arunca o privire pas cu pas asupra tehnicii de realizare a unei manichiuri cu lalele. Nu dispera dacă nu ai încredere în abilitățile tale artistice. Există videoclipuri destul de informative pe internet care îți vor insufla încrederea în sine.

Înainte de a crea imagini pe unghii, experții îți sugerează să încerci să desenezi lalele pe hârtie simplă. După câteva antrenamente, vei dobândi abilitățile necesare și vei putea trece la practică.

Să nu-ți fie teamă de o oarecare neglijență în imagine – acest sezon este un semn de stil și o abordare non-trivială. Un tip similar de aranjamente florale în artă este denumit pictură abstractă.

Lalele pictate pe unghii

O tehnică destul de complexă de realizat, care necesită abilități speciale și experiență suficientă. Metoda necesită instrumente și materiale speciale. Vopselele acrilice sunt adesea folosite în locul lacurilor convenționale, care sunt ușor de amestecat, se întind uniform pe bază și practic nu se răspândesc.

Decor din elemente sculptate

Florile texturate sunt create din pulbere acrilică cu o perie. Procesul de creație este considerat a fi foarte lung și minuțios. Lalelele volumetrice sunt de obicei decorate pe una sau două unghii, pentru a nu supraîncărca manichiura.

Ștampilarea

Aceasta este o opțiune grozavă pentru cei care nu știu deloc să deseneze. Pentru a crea o manichiură cu lalele, se folosesc șabloane speciale. Procedura durează foarte repede, cu un rezultat destul de decent.

Autocolantele

Abțibildurile sunt o alegere excelentă pentru începători și artiști. Imaginile subțiri ale florilor sunt lipite pe baza oricărei culori. Metoda nu necesită timp și bani suplimentari, precum și abilități speciale. Un sortiment de autocolante colorate pentru o astfel de manichiură va mulțumi chiar și pe cele mai pretențioase dintre pretențioase doamne.

Dar ție care dintre aceste modele ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii. De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !