Mai simplu decât credeam: În sfârșit am învățat cum să agăț un pulover pe umeraș, fără să se întindă!

De regulă, bărbații nu se obosesc prea tare să-și aranjeze hainele, cu atât mai mult să le agațe pe umerașe în dulap. Ei merg pe principiul: “le-am aruncat și am uitat“. Dar în viața fiecărui bărbat, oricât de independent și sigur pe sine ar fi, există momente când trebuie să fie îmbrăcat la patru ace sau cel puțin să arate decent. O întâlnire, un interviu, o aniversare etc. Prin urmare, întotdeauna trebuie să aibă pregătit un plan B.

Mult timp am trăit fără acest plan B. În copilărie și la școală de asta se ocupau părinții. La facultate puțin îmi păsa. Ulterior de asta s-a ocupat prietena mea. Și iată-mă acum, singur, total incompetent în acest domeniu, simplu pentru toată lumea în afară de mine. Și alți deștepți care au făcut-o toată viața pe bărbatul independent. Însă, din fericire am făcut programare la facultate și am învățat că orice problemă are un anumit algoritm prin care poate fi rezolvată.

Scuturând un pic internetul am descoperit că orice pulover poate fi agățat pe umeraș fără să se întindă, dacă ții cont de următorii pași:

#1. Așează puloverul pe orice suprafață plană, de exemplu pe masă, podea sau pe pat.

#2. Pune umerașul deasupra hainei, astfel încât să fie situat la nivelul pieptului, exact cum e indicat în imaginea de mai jos.

#3. Trage mânecile prin umeraș, în așa fel ca ele să treacă pe sub bara de jos a acestuia, după cum e reprezentat în imagine.

#4. Ridică umerașul de cârlig, astfel încât partea rămasă în spate să atârne în felul următor.

Acum poți fi sigur că puloverul nu te va da de gol atunci când vei avea nevoie de el. A fost mai simplu decât credeam. Rămâne de cumpărat un sacou și de învățat cum se face nodul la cravată. Niciodată nu e prea târziu să te schimbi!

Citește și: Această regulă îți poate schimba viața, alocând doar 30 de minute în fiecare zi!