„Mă simt și arăt mai tânără decât sunt”: 4 sfaturi pentru o garderobă care să te reprezinte!

De multe ori se întâmplă să ne simțim mai tinere decât suntem în realitate, însă aspectul nostru arată cu totul altceva. Este imposibil să oprești timpul în loc, dar poți apela la garderoba potrivită pentru obține un efect de întinerire!

Așadar, iată câteva lucruri de care să ții cont în alegerea corectă a vestimentației!

1.Imprimeurile mari adaugă volum

Faptul că imprimeurile mari nu înfrumusețează femeia, în special una matură, este bine cunoscut. Însă, prin magazine există suficiente lucruri de acest gen, care nu fac decât să adauge câțiva ani în plus imaginii tale.

Chiar și o rochie pe siluetă cu decolteul în formă de V adaugă volum figurii și nu acolo unde ți-ai dori. Și mai nereușit aceasta arată cu niște sandale cu talpa joasă: tocurile înalte nu sunt întotdeauna adecvate, dar poți opta pentru pantofii cu platformă.

O rochie cu imprimeu mic, în special cu o centură care să accentueze zona taliei, arată mult mai bine. Decolteul în formă de V face vizual figura mai subțire, iar sandalele elegante adaugă farmec întregului ansamblu.

2.Blugii demodați nu te avantajează

Blugii vechi pot fi comozi, dar lasă-i pentru casă. Lungimea nepotrivită, stilul demodat – toate acestea te „îmbătrânesc” vizual. Iar dacă îi combini cu un top cu imprimeu orizontal, imaginea devine și mai tristă.

Pentru un look reușit, alege modelul de blugi care ți se potrivește. Cea mai bună opțiune este modelul cu talie înaltă: ascunde problemele din zona abdomenului, iar un top la modă îți va completa frumos ținuta. Ascunde partea din față în pantaloni, în conformitate cu tendințele actuale, pentru a fi în pas cu moda.

3.Evită hainele lipsite de formă! 

Dorind să ascundă defectele figurii, femeile poartă haine libere și lipsite de formă. Aceste modele nu avantajează practic pe nimeni, de aceea ar trebui să renunți la ele.

Modelele over-size sunt potrivite pentru fetele tinere și zvelte, iar femeile mai în vârstă ar trebui să le poarte cu atenție. Uită de hainele largi, cumpără un top obișnuit, care să se aranjeze bine pe siluetă și o pereche de pantaloni ușori potriviți după mărime. Seara, ansamblul poate fi completat cu un sacou de vară sau un cardigan elegant.

4.Fii atentă la accesorii și imprimeuri

Desigur, vara dorești să adaugi cât mai multe culori aprinse în ținutele tale, însă adesea, femeile exagerează la acest capitol. Bijuteriile demodate în combinație cu bluzele de culori neînțelese sau imprimeuri nereușite pot crea o impresie ciudată. Cu siguranță, nu acesta este rezultatul pe care îl aștepți!

Dacă dorești să porți bijuterii, optează pentru pandantive laconice: acestea arată mai bine decât mărgelele de proveniență dubioasă. Articolele cu pietre naturale pot fi o excepție. Dacă nu îți permiți o bijuterie de calitate, nu încerca să o înlocuiești cu exemplare din sticlă sau plastic! Arată ieftin și deloc „feminin”, așa că renunță la această idee.