Lifehack-uri de la Hollywood: secretele frumuseții actriței Salma Hayek

A împlinit 54 de ani și arată uimitor. O revistă a reușit să afle care este secretul actriței. Câteva concluzii: Nu se spală dimineața și Penelope Cruz a învățat-o cum să facă depilarea cu ceară.

Desigur, un merit considerabil în păstrarea tinereții și frumuseții veșnice a lui Hayek este genetica bună, însă ea nu și-a lăsat mâinile jos, ci încearcă în toate modurile, fără ajutorul unei intervenții chirurgicale, să se mențină în formă. Și trebuie să spunem, îi reușește.
Salma are mai multe reguli în îngrijirea feței, pe care le-a respectat cu strictețe de mai bine de douăzeci de ani. De exemplu, nu se culcă niciodată dacă nu și-a demachiat fața. Nu contează dacă este obosită, dacă are puterea să o facă sau nu. Se ridică și se duce la baie pentru a-și curăța pielea.

A doua regulă de aur a lui Hayek este că dimineața nu se spală (!). În principiu, ea încearcă să nu atingă pielea, permițându-i să își activeze funcția naturală de protecție. Salma a fost învățată de bunica, iar acum actrița crede că tocmai această tehnică îi permite să arate mai tânără cu zece ani.
În 2011, Hayek și-a lansat propria linie de produse cosmetice, Nuance Salma Hayek. Probabil că este inutil să spunem că acum își folosește exclusiv cremele și serurile. Preferatele ei includ AM / PM Super Cream și AM / PM Super Serum. Prima îi salvează pielea de la deshidratare și întotdeauna arată de parcă numai ce a ieșit de la cosmetolog, chiar și după un zbor transatlantic. Al doilea, potrivit actriței, pur și simplu într-un mod magic reface pielea și neutralizează ridurile nu numai pe față, ci și pe gât.

Salma a început să folosească produse cosmetice de la vârsta de 16 ani, dar, de fapt, cunoștința ei cu rujul a avut loc mai devreme. Viitoarea actriță a trișat. A luat rujul mamei și l-a ascuns în poșetă. Apoi, la momentul potrivit, și-a vopsit buzele și le-a șters cu un șervețel de hârtie, astfel încât culoarea să nu fie atât de strălucitoare și adulții să nu bănuiască că s-a machiat.

Culoarea preferată a rujului actriței este pruna, iar fardul este maro și culoarea vinetei.

Într-un interviu, Salma a povestit o istorie amuzantă. Era în vacanță cu prietena ei Penelope Cruz, care i-a zis că nu i-ar face rău să „se împrietenească” cu ceara. Hayek a recunoscut că nu a făcut niciodată acest lucru și îi era frică. Apoi Penelope s-a oferit voluntar să o ajute și a epilat picioarele actriței. Potrivit lui Salma, Cruz a făcut o treabă grozavă.
Singurul lucru care s-a schimbat la Hayek odată cu vârsta, a fost că a început să-și vopsească părul. La început a făcut-o de dragul rolurilor, iar apoi a observat că au început să apară părul cărunt.

Nu sportul o  ajută pe Salma să rămână într-o formă fizică excelentă, ci o tehnică specială de respirație și de lucru cu mușchii. Ea își ține aproape constant stomacul, fesele, spatele, picioarele și brațele în tensiune. Ea a fost învățată de o femeie (vedeta își păstrează numele secret), care a explicat în detaliu cum și ce să facă pentru a fi întotdeauna în formă și subțire, dar în același timp să nu frecventeze sala de sport. Acum, chiar și spălarea dinților sau aplicarea unei creme nu sunt complete fără tensiune musculară. Și trebuie să recunoaștem, acest lucru funcționează cu adevărat, deoarece figura lui Hayek este invidia multor actrițe de la Hollywood.