Lecții de seducție: 6 trucuri de la Jennifer Lopez ca să arăți impecabil după 40 de ani!

Jennifer Lopez este una din puținele actrițe care arată la fel de bine atât la 20, cât și la 50 de ani. Toate femeile își doresc să arate ca dânsa și să afle tainele frumuseții și tinereții sale inepuizabile. Hai să analizăm împreună în ce constă secretul acesteia: în genetică sau în garderoba selectată corect?

Ținute pentru femei peste 40 de ani

Rochii pe corp

J.Lo a fost întotdeauna nițel plinuță și acest lucru a devenit cartea sa de vizită. Actrița nu se sfiază să îmbrace rochii mulate, care îi fac corpul să arate și mai apetisant. Toate pentru că știe să-și aleagă ținutele inteligent.

O rochie fără mâneci, mută accentele spre chip, brațe și picioare, mascând straturile de grăsime de pe abdomen, iar topul mulat mărește vizual bustul și subțiază talia. În același timp, rochia subliniază rafinamentul picioarelor și nivelează forma șoldurilor.

Cum poți repeta acest look? În primul rând, ține cont de forma corpului tău atunci când îți potrivești ținuta și încearcă să maschezi carențele, apelând la haine, accesorii și imprimeuri corecte, în dependență de morfologia ta.

Citește mai multe detalii despre selectarea rochiei aici: Cum să-ți alegi rochia dacă ești plinuță? 42 de modele pentru toate ocaziile!

Pantaloni largi cu talie înaltă

Pe covorul roșu, Jennifer Lopez poartă întodeauna doar rochii și fuste, dar în viața de zi cu zi, de exemplu, când iese în oraș, cel mai des e surprinsă în pantaloni, de regulă, largi, liberi și cu talie înaltă.

Actrița preferă acest articol vestimentar, deoarece îi subțiază picioarele, o fac să pară și mai înaltă și maschează defectele siluetei, pe care – da, le are.

Cum poți repeta acest look? Simplu – alege pantaloni clasici, cu croială largă și talie înaltă, lungi până la jumătatea tocurilor.

Mai multe idei din care să te inspiri, poți găsi aici: Cu ce se poartă pantalonii de damă în carouri: 13 ținute la modă

Haine pentru femei de 40 de ani

Cizme lungi peste genunchi

Cizmele lungi și Jennifer Lopez sunt un motiv clasic pe coperțile presei galbene. Da – acestea nu mai sunt în vogă de mai bine de 6 ani, dar în continuare își fac bine treaba. De exemplu, femeile pot să poarte fuste mini, fără să arate vulgar. Plus la asta, acestea te fac să pari mai înaltă.

Cum poți repeta acest look? Selectează cu atenție forma și lungimea cizmelor tale. Modelele peste genunchi subțiază picioarele, dar se potrivesc doar femeilor cu fund atrăgător. Iar opțiunile mai scurte te pot face să arăți atât mai înaltă, cât și mai scundă, depinde de lungime. De exemplu, cele până la gleznă îți scad vizual din înălțime.

Citește și: 10 modele depășite de pantofi care se găsesc aproape în fiecare garderobă!

Nuanțe luminoase

După 50 de ani, Jennifer Lopez a renunțat complet la ținute de culoare neagră, care îmbătrânesc, în favoarea ținutelor calde, strălucitoare, albe, care o fac să pară mai tânără. Datorită faptului că nuanțele albe se află în contrast cu tonalitatea întunecată a pielii, chipul său arată proaspăt și luminos.

Apropo, pe fotografii, țesătura albă reflectă o parte din lumină spre față, mascând pungile de sub ochi și ridurile de expresie.

Cum poți repeta acest look? Renunță la tonurile întunecate, în favoarea nuanțelor calde, pastelate, (de exemplu, roz, piersic, lavandă) atunci când ieși în oraș și nuanțelor deschise clasice, (de exemplu, albul) pentru ocazii mai speciale.

Despre cum să alegi culorile corect, poți citi aici: Știința din spatele culorilor: Ce nuanțe te fac mai tânără și cum să le alegi?

Sfaturi vestimentare pentru femei 40 ani

Imprimeuri și texturi

J.Lo știe să profite de diverse imprimeuri și texturi. Deseori, aceasta alege rochii cu un model de imprimeu neobișnuit și excentric în zona pieptului, pentru a mări vizual bustul și a echilibra partea superioară și cea inferioară a ținutei.

Garderoba actriței include modele asimetrice, care îi scot în evidență diferite părți ale corpului, în special pieptul și talia. Vedeta preferă imprimeurile extravagante – geometrice, abstracte, leopard și nu e surprinsă niciodată purtând modele simple, cu buline, flori sau carouri.

Cum poți repeta acest look?  Fii foarte atentă la dimensiuni, dinamică, traiectorii și nuanțe atunci când alegi imprimeul. Există o regulă care nu dă greș niciodată: Ceea ce e mic, pe fundal mare arată și mai mic. Ceea ce e mare, pe fundal mic, arată și mai mare.

Citește și: Demodat și deplasat: 10 modele de rochii de care trebuie urgent să te descotorosești!

Look epatant și seducător

Lo adoră ținutele excentrice și strălucitoare și în ele arată foarte relaxată și sigură pe sine. Trebuie să fii foarte curajoasă pentru a îmbrăca astfel de ținute și a te plimba liniștit prin fața publicului, iar în cazul ei, prin fața întregii lumi.

Și noi credem că anume în acestă încredere în sine și în propria frumusețe se ascunde principalul său secret.