Lecții de modă de la Karl Lagerfeld: 5 moduri de a fi întotdeauna stilat!

Atunci când o persoană este îmbrăcată bine și cu gust, starea de spirit i se îmbunătățește iar stima de sine îi crește. În caz contrar, îl așteaptă sentimente de disconfort: acest lucru se aplică cazurilor în care stilul ales contrazice codul vestimentar al unui eveniment oficial sau nu se încadrează în tematica unei petreceri prietenoase.

De obicei, toți își doresc să arate elegant, în același timp, păstrându-și propria personalitate. Conform figurii iconice din lumea modei Karl Lagerfeld, chiar și cu un buget limitat, poți arăta decent dacă respecți anumite reguli de stil.

Iată câteva dintre principalele secrete ale legendarului designer de modă!

1.Nu folosi niciodată cuvântul „ieftin”

Ai încredere în opinia lui. El susținea că nu e nevoie de haine extrem de scumpe pentru a arăta la modă. De regulă, toți sunt convinși: calitatea costă bani, dar, de multe ori, acest lucru nu este adevărat.

Avem tendința să credem doar în preț și să cheltuim mult pe ceea ce se poate dovedi a fi de proastă calitate. Încearcă să eviți această convingere din viața ta pentru a înțelege: poți arăta elegant chiar și într-o pereche de blugi și un tricou.

2.Creează noi combinații în garderoba ta

Uneori, începem să credem că avem neapărat nevoie de haine noi. Dar, dacă te aprofundezi în detalii, se dovedește că ai deja tot ce trebuie pentru un look superb. Principalul lucru este să poți combina reușit lucrurile din garderoba ta.

De exemplu, aceeași bluză poate fi purtată cu fustă sau cu pantaloni. Rochia preferată pe care o ai deja de mult timp, poate căpăta o viață nouă datorită accesoriilor.

3.Nu-ți ascunde neîncrederea în spatele hainelor scumpe

Dacă nu ai încredere în tine, garderoba scumpă te va ajuta să te simți mai bine doar pentru un timp foarte scurt. Acest sentiment de satisfacție nu durează prea mult. Hainele pot înfrumuseța aspectul unei persoane, dar nu o pot vindeca. Dacă există unele probleme legate de stima de sine, este mai bine să soliciți ajutor psihologic decât să apelezi la consultanții din magazine.

4.Negru – cea mai bună culoare

Atunci când nu știi ce ți se potrivește, alege lucruri universale: într-o mică rochie neagră vei arăta mereu fabulos. Această culoare va fi întotdeauna actuală, iar o astfel de alegere va fi cea mai potrivită.

5.Treningul este un semn de înfrângere

Desigur, numai dacă nu a fost cumpărat pentru antrenamentele la sala de sport.

„Ai pierdut controlul asupra vieții tale, așa că ai decis să îți cumperi pantaloni sport” – este una dintre glumele preferate ale lui Karl Lagerfeld. Cu toate acestea, există multă înțelepciune în cuvintele lui. Celebrul designer era de părerea că hainele îl pot face pe om să se simtă fie ca un câștigător, fie ca un ratat.