Îți vei schimba părerea: 5 obiecte pe care nu e rușine să le cumperi folosite

Multă lume crede că e rușine să cumperi lucruri folosite și chiar dacă nu-și permit, fac tot posibilul să ia un lucru nou și să dea bani în plus. Există însă lucruri care, pur și simplu, nu merită să fie achiziționate din magazin, ele sunt o alegere potrivită chiar și pentru cei care nu au probleme cu banii.

1. Cărți

Cartea nu-și pierde din valoare, prin oricât de multe mâini ar fi trecut. Nu face să dai prea mulți bani pentru un lucru material cu valoare spirituală.

2. Lucruri pentru copii

Multe mame cumpără pentru copiii lor o grămadă de haine și alte lucruri care în scurt timp nu mai folosesc la nimic, pentru că odrasla a crescut. Recomandarea noastră este să cumperi cărucioare, scaune auto și haine de calitate, chiar dacă sunt la mâna a doua.

3. Bijuterii și accesorii

La piețele de vechituri poți găsi adesea obiecte valoroase, dar la un preț destul de mic. Bijuteriile găsite aici pot fi o raritate, așa că nu te rușina să vizitezi aceste locuri.

4. Gadget-uri

Dacă intenționezi să cumperi copilului primul telefon, va fi perfect dacă vei începe cu unul second hand. N-o să-ți pară atât de rău dacă îl va strica sau îl va pierde.

5. Mașină

Nu oricine își permite un automobil nou de la showroom. Asta nu înseamnă că trebuie să te lipsești de el. Specialiștii recomandă să cumpărăm mașini de câțiva ani, astfel putem economisi până la 60% din cost, iar mașina să fie în continuare foarte bună.

Tu ce părere ai despre cumpărăturile scond hand?