Își simplifică astfel viața: 3 obiceiuri la care renunță femeile după 50 de ani

Pe internet poți găsi o grămadă de sfaturi pentru femeile 50+: cum să se îmbrace ca să arate mai tinere, ce tunsoare să aleagă, cum să se machieze, ce remedii de întinerire să încerce ș.a.m.d. Dar câte dintre femeile aflate în al șaselea deceniu se preocupă de aspectul lor fizic? Există femei care spun că aceste „secrete de frumusețe” nu mai sunt actuale pentru ele. Oare de ce? Am făcut un mic sondaj și am aflat!

Moda după 50 de ani

Multe dintre femeile trecute de 50 de ani spun că nu mai urmăresc tendințele în modă și poartă doar hainele care le plac și care sunt confortabile. Acestea sunt nemulțumite în special de încălțămintea dictată de noile trenduri, care este aproape imposibil de purtat. Pentru ele este foarte important ca încălțămintea să fie și comodă, nu doar frumoasă, de aceea încearcă să găsească mijlocul de aur.

Machiajul

Femeile de vârstă mijlocie folosesc puține cosmetice decorative, culorile îndrăznețe nu mai sunt pentru ele. Sunt categoric împotriva iluminatoarelor, bronzerelor și corectorilor pentru față. Majoritatea dintre ele sunt sigure că la vârsta lor este suficient să-și îngrijească tenul cu creme, să folosească un ruj și un rimel.

Probabil, această concepție este legată de dorința de a fi mai simple și de a nu pierde timp. Sunt suficiente două minute pentru vopsirea genelor și a buzelor.

Vopsitul părului

O parte dintre femeile 50+ decid să renunțe și la vopseaua de păr. Unele consideră că firele gri sunt la modă, însă rareori acest lucru se întâmplă în mod natural. Pentru un cărunt frumos cel mai des e nevoie de intervenția haristilistului care să contribuie cel puțin cu o tonare.

Femeile care nu vor să se mai vopsească trebuie să-și asume faptul că un păr neîngrijit mai adaugă încă vreo 5-7 ani.

Până la urmă, fiecare femeie trebuie să-și asume aspectul fizic și să înțeleagă ce este mai important pentru ele să arate mai tinere sau să-și ocupe timpul cu alte lucruri.