Interzise după 40 de ani: 7 piese vestimentare la care merită să renunți!

Atunci când pășești pragul celor patruzeci de ani este posibil să te cam „pierzi” printre tendințele vestimentare.

Iată câteva sfaturi oferite de stiliști exact pentru femeile care au această problemă! Mai bine zis, câteva interdicții cu privire la garderoba femeilor de 40 de ani!

Fusta mini

După 40 de ani, este mai bine să nu porți fuste mini, mai ales dacă acestea sunt confecționate din piele naturală sau eco. Cea mai bună opțiune este o fustă midi sau chiar poți atrage atenția și lungimii maxi. Există o mulțime de modele actuale, care cu siguranță se vor potrivi perfect siluetei tale.

Hainele mulate

Aici, totul este individual și depinde de figură. Dacă există kilograme în plus, este mai bine să renunți la hainele strâmte. Căci modelele mulate vor sublinia toate imperfecțiunile.

Imprimeurile animale

Chiar și pentru fetele tinere, astfel de imprimeuri pe haine sunt riscante. Aceste haine arată întotdeauna ieftine și vulgare. Pentru a evita o imagine ieftină, este mai bine să renunți la imprimeul de leopard și zebră.

Accesoriile masive

După 40 de ani, nu e cazul să porți cercei, brățări și bijuterii masive în jurul gâtului. Articolele simple și modeste vor arăta mult mai interesant și mai elegant. Ceea ce contează este să pui accentele corect.

Blugii evazați

Acest model de pantaloni și blugi nu se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă și aspect. Este foarte important să se ia în considerare tipul de figură.

Dresuri de culori aprinse

Această opțiune vestimentară este mai potrivită pentru fetele tinere, decât pentru doamnele elegante. Cea mai bună decizie ar fi să porți dresuri de culoarea pielii sau negre.

Chiar dacă intenționezi să seduci un bărbat, atunci nu aceasta nu este cea mai bună opțiune. Mai degrabă îl vei amuza, decât vei reuși să îl cucerești.

Imagini copilărești pe tricouri

Până nu demult imaginile amuzante pe tricouri erau în vogă. Însă, aceste modele se potrivesc pentru o ținută casnică, dar nu și pentru ieșiri.

Doamnele trecute de 40 de ani în astfel de ținute pot arăta ridicol. Este mai bine să alegi un tricou monocrom, simplu decât desenele distractive.