Inspiră-te: 7 detalii în ținută, care dau pe față femeia bogată, chiar dacă nu este așa

Valoarea reală a unui lucru și prețul pe care îl arată deseori sunt sume total diferite. Acest secret permite oricărei femei să arate bogat, chiar dacă nu este așa și astfel să deschidă mai multe uși. Iată cum să creezi o primă impresie bună.

1. Cercei modești

Nu este deloc greu să găsești niște cercei simpli, care arată scump.  Cea mai potrivită opțiune sunt cerceii aurii fără multe ornamente. Minimalismul este principiul care te va ajuta să arăți rafinat. Dacă nu-ți permiți cercei din aur, cumpără niște bijuterii care nu arată cu nimic mai rău.

2. Brățară rigidă

Brățările de tip lănțișor arată prea relaxat și neformal.  Altfel stă treaba cu brățările care își mențin forma. Cele mai scumpe de acest tip sunt cele de la Cartier. Din fericire, există alternative și pentru ele.

3. Încălțăminte scumpă

Atunci când vorbim despre încălțăminte scumpă, nu ne referim la faptul că trebuie să cheltuiești câteva salarii pentru o pereche. Este suficient să alegi o marcă accesibilă, care produce încălțăminte din piele naturală, pe care s-o îngrijești cum trebuie.

4. Geantă rafinată

În cazul genților e altfel. Producătorii actuali știu să faci genți de calitate înaltă chiar și din materiale artificiale. Cusută bine și cu un design minimalist, o geantă poate să te ajute să faci o impresie bună. În plus, aceste modele nu sunt scumpe.

5. Palton clasic

Nimic nu face mai scumpă o ținută decât un palton clasic bine cusut. Alege culori neutre. În componența stofei nu trebuie să fie mai mult de 20% de material sintetic. Astfel haina va fi mai ușor de îngrijit și va ține mai cald.

6. Pantaloni, care se aranjează perfect

Încă un secret care te poate ajuta să arăți scump sunt pantalonii perfecți pentru tine. Aceștia trebuie să-ți accentueze părțile bune și să le asundă pe cele mai puțin bune. Asortează-i cu un pulover monocromatic, o cămașă din piele artificială sau o bluză cu mânecă lungă.

7. Lenjerie intimă corectă

Femeile bogate nu-și permit să poarte lenjerie de calitate proastă. De aceea, ar trebui să ai și tu măcar un set de lenjerie intimă bine aleasă. Pentru fiecare zi ar fi bine să optezi pentru niște chiloți fără cusături evidente de culoare bej sau neagră. Culoarea bej este potrivită atât pentru hainele deschise la culoare, cât și pentru cele albe.