Infidelitatea și alte 6 Lucruri pe care nu i le poți IERTA unui Bărbat.

Există cuvinte și fapte pe care nu merită și nici nu trebuie să le iertăm Desigur, fiecare femeie are limita sa – până la care este gata să facă un compromis, însă dacă această limită va fi încălcată, ea nu va asculta nici scuzele, nici remușcările lui, ci îi va stânge lucrurile.

Deci, unde începe ”punctul fără întoarcere”?

1. Infidelitatea.

Atât femeile cât și bărbații, sunt de acord că trădarea nu poate fi iertată. Desigur, poți încerca din nou, însă trebuie să-ți calci pe principii. În plus, gustul amar al suspiciunilor și îndoiala va continua să te urmărească mult timp sau chiar tot restul vieții.

2. Violența fizică

Dumnezeu a creat femeia din coasta lui Adam; nu din picior să fie umilită, nu din cap să fie mai deșteaptă decât el, ci din coastă – să-i fie egală, de sub braț să fie protejată, din partea inimii – să fie iubită. Dacă, în loc să devină sprijinul ei, bărbatul o umilește, îi provoacă durere pentru că este mai slabă fizic – atunci el nu e bărbat. În plus, respectul este unul dintre pilonii pe care se ține iubirea și fundamentul relațiilor puternice. Dacă te lovește – înseamnă că nu te respectă, nu te respectă – înseamnă că între voi nu e iubire. Deci merită să lupți pentru asta?

3. Egoismul și narcisismul masculin

Bărbatul-egoist – prin definiție deja este rău. Și dacă se mai adaugă și narcisismul lui – se obține un exemplar care cu siguranță nu poate fi iertat. În primul rând, pentru că femeia alături de el va avea întotdeauna roluri secundare. Și în al doilea rând, pentru că relațiile sunt întotdeauna un tandem. Iar dacă bărbatul nu înțelege acest lucru și se concentrează numai asupra sa – atunci nu are decât să plece.

4. Zgârcenia

Nu vorbim despre cadouri de lux, buchete scumpe sau de a-i dărui luna de pe cer. Însă atunci când bărbatul analizează timp de două ore care va fi rentabilitatea economică dacă îți cumpără o nouă pereche de ciorapi – ar trebui să fugi de el.

5. Dependențele periculoase.

Practica a arătat că, în majoritatea cazurilor nu există FOȘTI alcoolici, dependenți de droguri sau de jocuri de noroc. Există excepții foarte rare. Pasiunea pentru lumea toxică și virtuală îndepărtează valorile umane elementare. Omul nu se controlează. Iar femeia în acest moment își face griji pentru el, este nervoasă, simte rușine din cauza lui și “umple” bugetul familiei cu toate forțele ei. Deci! Femeia nu este creată pentru asta! Ea este mamă, soție, cea care menține confortul în casă și nicidecum Ministerul Sănătății, marele martir și calul muncitor într-o singură persoană.

6. Insultarea rudelor

Dacă bărbatul nu respectă oamenii care te-au născut și te-au crescut, el nu te respectă și nu te iubește. Și dacă construiți o relație în care nu există respect și iubire, atunci de ce o construiți?

7. Cruzimea față de copii

Copilul nu trebuie să crească într-o atmosferă de violență. Și pe lângă toate, el nu se poate apăra. În acest caz nu doar instinctul matern, ci și bunul simț ar trebui să-ți sugereze că nu trebuie să stai lângă un tiran.