Încetează să-ți mai transformi viața într-un coș de gunoi

Aruncă gunoiul nu doar din casă, dar și din cap, și din viață. O relație toxică? Și ea la gunoi! Nicio frumusețe de bărbat nu merită să-ți arunci anii prețioși la coș, așa cum aproape că s-a întâmplat în cazul meu.

Prima perioadă pluteam în euforie „El e atât de minunat și m-a ales pe mine?!” Bine că nu m-am înecat în toate astea. Am reușit să ies din mlaștină, trăgându-mă de păr, iar acum mă gândesc „Cât de naivă eram!”

Este foarte important să conștientizezi și să nu permiți ca viața ta să se transforme într-un coș de gunoi.

Corpul tău nu este o pungă pentru gunoi

Nu mânca ceea ce îți pare rău să arunci sau al cărui termen de garanție a expirat. Nu mânca din urma cuiva. Nu mânca fast-food și alte chestii nesănătoase. Trebuie să-ți pese de hrana pentru organismul tău.

Mintea ta nu este un coș de gunoi

Nu-ți băga în cap știri negative, convingeri, cuvinte, raționamente, gânduri care duc la critică, stres și alte lucruri neplăcute. Curățenia minții este la fel de importantă ca și curățenia corpului.

Sufletul tău nu este un tomberon

Nu lăsa să-ți intre în suflet oameni toxici, sentimente negative sau griji distructive. Sufletul tău este un depozit pentru tot ce ai mai frumos.

Casa ta nu este o gunoiște

Locuința ta este oglinda stării tale interioare. Dacă vrei să înnoiești ceva, mai întâi scapă de tot ce este inutil și vechi.

Reține – atunci când te eliberezi de ce nu ai nevoie, tu îi transmiți Universului un semn că ești gata pentru ceva nou. Fii sigur, cererea va fi satisfăcută mai devreme sau mai târziu.