În stil italian: 17 ținute rafinate ca să fii cea mai frumoasă în primăvară asta

Italiencele știu să se îmbrace frumos, expresiv și rafinat. Ținutele lor pot fi pentru tine o sursă de inspirație în acest sezon și nu doar.

Lungimea midi a rochiilor – este alegerea cea mai feminină

Fashionistele din Italia sunt adeptele rochiilor vaporoase cu imprimeu. Acum sunt în vogă mânecile voluminoase și fustele plisate, care pun accentul pe talie.

Naturalețea este cea mai importantă tendință a ultimilor ani, italiencele o folosesc pe larg în toate outfit-urile. Ținutele monocromatice formate dintr-o helancă și o fustă midi plisată sunt o confirmare bună a acestui fapt.

Nu uita de articolele din tricot, ele accentuează părțile bune ale siluetei. Este important să alegi mărimea și lungimea potrivită.

Blugii, puloverul și sacoul sau cardiganul sunt un trio perfect pentru ținuta de zi cu zi, dar să nu uiți și de tocuri!

Orice outfit casual capătă un plus de rafinament și feminitate datorită pantofilor stiletto.

Pielea este la fel un trend al acestui sezon. Italiencele preferă pantalonii din piele artificială, combinați cu o helancă și un sacou.

Chiar și costumele din tricot se mai poartă. Ele emană un rafinament deosebit, dacă sunt accesorizate corect.

Italiencele au primit cald și pantalonii evazați care au revenit în modă. Aceștia trebuie să fie neapărat cu talie înaltă, combinați cu sacouri, pulovere sau bluzițe.

Costumele în carouri n-au obosit încă privirile, de aceea stiliștii nu au de gând să le scoată din uz, doar le oferă o nouă interpretare. Italiencele le poartă cu pălării, mănuși și alte accesorii stilate.

În ceea ce privește hainele mai călduroase, paltoanele clasice sunt alegerea potrivită, însă evită culorile țipătoare.