În aceste ținute, orice doamnă va arăta ca o REGINĂ: 11 seturi elegante pentru femeile 50 +

Multe femei în vârstă încearcă să aleagă haine mai închise la culoare. Se crede că acestea sunt ținute mai modeste, iar după 50 de ani nu mai trebuie să atragi atenția. Este o opinie destul de comună, dar eronată. Îmbrăcămintea ar trebui să împodobească o femeie, indiferent de vârsta ei. Pentru multe doamne, nuanțele pastelate sunt grozave, deoarece împrospătează aspectul și întineresc imaginea.

Ținute elegante pentru femeile de peste 50 de ani.

1. O ținută frumoasă cu blugi

Blugii sunt de culoarea albastru deschis, într-o siluetă dreaptă și ușor scurtată. Ei au fost asortați cu o cămașă din denim de culoare albastră precum și cu un cardigan într-o nuanță deschisă de fildeș. Cardiganul fără dispozitiv de fixare, este pur și simplu înfășurat și prins cu o curea. Ținuta este completată cu cizme și o geantă maro, precum și un batic cu imprimeu leopard.

2. Un aspect elegant cu obiecte vestimentare în stil sportiv

Baza setului este un costum tricotat, format din pantaloni și un hanorac. Ambele elemente vestimentare stau liber. Peste set este îmbrăcat un palton albastru deschis cu o siluetă dreaptă. Completează ansamblul cizmele chelsea maro cu vârfuri înalte.

3. Aspect delicat în tonuri de alb și bej

Ansamblul este format din pantaloni skinny, o cămașă albă purtată larg și o jachetă tricotată fără mâneci. Setul a fost asortat cu adidași pentru a se potrivi cu pantalonii. Singurul element contrastant este geanta verde.

4. Un costum sportiv neobișnuit de culoare roz deschis

Modelul este format din pantaloni cu manșete tricotate în partea de jos. Al doilea element al costumului este reprezentat de un hanorac, completat de două detalii detașabile în față, care se pot lega în nod. Costumul a fost asortat cu cizme bej deschis cu talpa albă și o geantă de nuanță ivory.

5. Nuanțele pastelate pot fi combinate frumos între ele

De exemplu, un set de pantaloni lejeri de culoarea mentei și un pulover roz arată grozav. Pantalonii sunt largi, completați de buzunare plasate și bretele largi în partea de jos a picioarelor. Partea superioară a ansamblului este reprezentată de un top alb liber, peste care se poartă un pulover tricotat. Aspectul este completat cu pantofi sport albi de vârf.

6. Ținută elegantă cu pantaloni largi și drepți

Pantalonii bej deschis arată șic cu o cămașă albă și un pulover galben deschis. Puloverul este din material tricotat cu model în relief cu împletituri.

7. Un costum șic într-o nuanță deschisă de bej-gri.

Modelul este format din pantaloni strâmți, cu o siluetă dreaptă și o jachetă oversize. Sub jachetă se poartă un pulover subțire în dungi alb-negru. Mocasinii de culoare maro închis completează aspectul.

8. O ținută lejeră cu o fustă de lână evazată, cu lungimea chiar deasupra liniei gleznei

Partea superioară a ținutei este reprezentată de o cămașă albă, care se poartă în exterior. De asemenea, nu lipsește puloverul tricotat cu bandă elastică. Puloverul este suficient de lejer, un model cu guler ridicat voluminos. Look-ul este completat cu adidași albi și cu o geantă bej voluminoasă.

9. O altă ținută în nuanțe deschise de bej

Pentru a crea un set elegant, au fost alese articole de diferite stiluri. O fustă plisată de lungime midi este purtată complet cu un hanorac larg. Completează aspectul pantofii sport albi, precum și geanta în două tonuri bej-maro.

10. O combinație interesantă de texturi: satin neted și tricotaj pufos

Pentru a crea un look elegant s-a ales o rochie din satin roz-bej cu volane la gât și o siluetă trapez. La rochie i-au fost adăugate un cardigan alb alungit și cizme de culoarea maro închis.

11. Culorile pastelate sunt perfecte pentru orice tip de siluetă

Nuanțele deschise pot fi purtate de doamnele cu orice tip de siluetă. Exemplul prezintă un set de pantaloni largi din țesătură bej deschis. Pentru partea de sus a ținutei, s-a ales un tricou alb din material tricotat în bandă elastică, precum și o jachetă de in gri deschis. Modelul jachetei este scurtat cu o siluetă dreaptă. Aspectul este completat de o beretă din piele de culoarea maro deschis.

Ție care ținută ți-a plăcut mai mult ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !