Idilă rustică: 7 idei de amenajare a cabanei de care pur și simplu te vei îndrăgosti!

Fiecare proprietar de vilă, cabană sau casă la țară, visează ca locuința lui să iasă în evidență față de altele, în special față de cea a vecinului, mai ales că în acest fel, fiecare om își exprimă individualitatea, și cine nu vrea să fie unic și original în tot ceea ce face?

Noi vrem să te ajutăm în acest sens și îți propunem tocmai 7 idei de înfrumusețare a vilei și grădinii, care dacă nu te vor face proprietarul cele mai frumoase vile din lume, cel puțin te vor face mai împlinit și la sigur vor stârni admirația vecinilor tăi.

Amenajare cabană rustică

Foc de tabără în grădină

Această amenajare ascetică, neobișnuită, bărbătească, dar în același timp, foarte stilată, va menține atmosfera cordială în grădină, chiar și în nopțile răcoroase de vară, petrecute cu prieteni cu care nu te-ai văzut de mult. Mai ales că nu e un simplu element de decor și poți aprinde cel mai adevărat foc de tabară chiar în propria grădină, fără să distrugi vegetația sau estetica locului.

Șopron pentru lemne de foc

Îmbină stilul cu utilitatea! O asemenea amenajare a șopronului este foarte ergonomică și arată spectaculos. Când stocul de lemne se epuizează, acesta poate fi umplut din nou, astfel încât decorul va fi întotdeauna diferit.

Citește și: Amenajarea grădinii: 10 reguli care îți vor face munca de 10 ori mai ușoară!

Amenajare curte vilă

Potecă de grădină din lemn

Orice vilă și, mai cu seamă, orice grădină are nevoie de poteci. Uită de trotuarele din beton! Ai venit la țară ca să interacționezi cu natura, nu? Prin urmare, îți sugerăm să încerci variante din lemn, acoperind solul cu discuri din trunchiuri de copac, care arată extraordinar de elegant și exotic. În plus, poți să te plimbi pe ele cu tălpile goale și să simți din plin pulsul naturii.

Blat pentru bar din lemn

Să ai un blat pentru bar în curte e un adevărat lux, nu? Dar ceea ce contează mai mult este atmosfera! Și ce poate crea o atmosferă prietenească mai bună, decât un blat improvizat, confecționat din lemn. Oare de ce mai au nevoie câțiva bărbați în toată firea într-o seară călduroasă de august?

Citește și: Dacă vrei să-ți creezi propriul colțișor de rai, uite 11 idei pratice și de excepție pentru vilă

Amenajare casă la țară

Elemente decorative pentru gard

De regulă, vilele sunt înconjurate de garduri înalte, care arată destul de respingător, atât din interior, cât și din exterior. De ce să nu le înfrumusețezi un pic, după bunul tău plac? Uite câteva opțiuni care pot reînvia cu siguranță spațiul din interior. Dar suntem siguri că ești în stare să ne întreci la originalitate!

Parcare improvizată pentru biciclete

Îți place să te plimbi cu bicicleta? Sau poate prietenilor tăi le place acest vehicul pe două roți și mereu apare problema parcării? Păi, o astfel de parcare improvizată, făcută dintr-un buștean, poate pune capăt o dată pentru totdeauna acestei dileme.

Citește și: Din cocioabă, într-o casă de vis! Transformarea i-a uimit chiar și pe proprietari

Spălătorie pentru picioare

Știm sigur că o dată ce ai văzut, la sigur îți vei dori acest lucru, fiindcă dacă ai o vilă sau o casă la țară, îți dai foarte bine seama cât de practic este, atât vara, cât și primăvara sau toamna. Pe deasupra, arată elegant și stilat.

Sperăm că ideile noastre te-au inspirat și o parte din ele chiar le vei pune în aplicare. Tu ce idei de amenajare a vilei ai?

Citește și: 10 flori care îți vor colora frumos grădina și te vor ajuta să scapi definitiv de buruieni!