Dacă vrei un apartament modern, amenajează pervazul în acest fel!

Pervazul este ultimul loc din casă la care ne gândim atunci când vorbim de amenajare. În cel mai bun caz îl decorăm cu flori. Dar de cele mai multe ori îl lăsăm descoperit. În zadar, pentru că acest spațiu poate fi mult mai util decât pare la prima vedere. Iată 10 idei care nu numai că îți vor face pervazul util, ci și vor schimba atmosfera din casa ta.

Idei amenajare pervaz

1. În bucătăriile mici pervazul poate fi transformat în zonă de luat masa. Pentru asta vei avea nevoie de un model extins, care lasă spațiu pentru picioare.

2. Într-un mod asemănător poate fi organizată și o mini bibliotecă. Locul de sub pervaz trebuie folosit cu înțelepciune. Cu o extensie mică și câteva rafturi, zona poate fi transformată în organizator pentru tot de ce ai nevoie.

3. Iar dacă vrei să înfrumusețezi pervazul cu plante, alege un concept neobișnuit. De exemplu, designul de mai jos va optimiza spațiul și va oferi un farmec aparte locuinței tale.

4. În țările occidentale pervazul este adesea folosit ca loc de odihnă. De cele mai multe ori zona este echipa cu perne, fotolii și canapele, numai bune pentru somn și citit.

5. Pe de altă parte, dacă ai un pervaz jos, îți sugerăm să-l transformi în banchetă. Acest design arată stilat și contemporan. Ele va da suflet casei tale și va face atmosfera mai cordială.

6. Iar dacă vrei să muncești mai mult și să te relaxezi mai puțin, pervazul poate fi transformat în birou. Numai bun pentru cei care lucrează de acasă.

7. Pentru a face pervazul mai elegant, el poate fi confecționat din lemn. Această soluție este perfectă pentru un interior în stil loft sau minimalist.

8. Iar pentru un interior în stil clasic sau retro, poți înfrumuseța pervazul în felul următor.

9. Nu uita nici de confortul pisicilor care adoră să se tolănească la soare.

10. O bucătărie mică este o adevărată bătaie de cap. Și pentru că suprafața fizică a bucătăriei nu se poate extinde, singura posibilitate de a câștiga spațiu este reinventarea decorului existent.