Iată cum să păstrezi pantofii în casă: 15 idei practice și originale

Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea” – Marilyn Monroe. Pantofii sunt cea mai importantă piesă din garderoba unei femei. Niciodată nu pot fi prea mulți pantofi. Dar unde să-i ții când spațiul este atât de prețios? Iată câteva trucuri care îți vor face viața mai ușoară, iar apartamentul mai spațios.

15 sfaturi pentru depozitarea încălțămintei

#1. Păstrează pantofii în interiorul unui puf. Un astfel de puf poate fi amplasat chiar în hol, în loc de banchetă. Iar pentru un plus de confort, spațiul poate fi optimizat cu organizatoare de carton.

#2. Încălțămintea pentru copii poate fi agățată de o tijă metalică, montată în hol. Pantofii pentru copii arată întotdeauna drăguț și vor crea o atmosferă cordială în casă.

#3. Iar dacă ai mulți copii, poți aborda problema într-un mod original.

#4. Nișa din hol se poate transforma într-un sistem de stocare pentru pantofi.

#5. Iar balerinii, mocasinii și alți pantofi cu talpa netedă pot fi păstrați pe un raft neobișnuit. Dar va trebui să îi cureți bine înainte să-i pui acolo.

#6. Și nu uita de sertarele extensibile, echipate cu roți.

#7. Cutiile pentru încălțăminte sunt un organizator excelent pentru pantofi. Cine ar fi crezut? Cutiile pot fi depozitate în dulap, iar ca să găsești mai ușor modelul dorit – lipește etichete pe fiecare cutie.

#8. De regulă, spațiul din dulap este slab valorificat. În special zona de deasupra bazei. O tijă metalică poate rezolva această problemă.

#9. Dacă ai foarte multe perechi de pantofi, poți recurge la diferite tipuri de mobilier, chiar dacă au o altă întrebuințare convențională.

#10. Cea mai originală idee din această listă. Comod, practic, stilat.

#11. Cine a zis că umerașele sunt doare pentru haine? Cele pe care le vezi în imagine au fost modelate manual din umerașe tradiționale.

#12. Raftul e o soluție practică și eficientă, care nu își pierde niciodată din actualitate.

#13. Dar dacă nu vrei să te complici, întotdeauna poți recurge la lăzi.

#14. O scară delicată se poate transforma într-un element inedit de decor.

#15. Singura familie din lume unde tati și mami au un număr egal de pantofi.

Citește și: Sfatul designerului: Iată cum să-ți redecorezi locuința fără să cheltui bani!