Iată cum să păstrezi ceștile în casă: 15 suporturi făcute manual

O ceașcă pentru cafea e bună nu doar pentru a sorbi băutura, ci și pentru a schimba atmosfera din interior. Ceștile sunt un decor excelent pentru terasă și bucătărie. Prin urmare, dacă adori cafeaua, ai mulți oaspeți în casă sau îți place să colecționezi căni – acest articol este pentru tine.

1. Grupează ceștile în cascadă, dacă vrei să-ți uimești musafirii și te interesează cănile numai pentru decor.

2. Iar dacă vrei să le mai și folosești, găsește un suport în formă de piramidă. El este practic, stilat și arată bine indiferent de interior.

3. Mai mult, un astfel de suport e binevenit și afară.

4. Folosește cârlige. Cârligele sunt accesorii universale, care pot fi montate în orice colț al bucătăriei și sunt numai bune pentru a agăța câteva căni.

5. Nemaivorbind de rafturi și etajere.

6. Examinează cu atenție spațiul care te înconjoară. Cu siguranță există locuri pe care nu le-ai valorificat. Chiar și cele mai neașteptate locuri pot fi utilizate în folosul tău. Tijele au un potențial enorm.

7. Să știi că nu ai nevoie de mulți bani pentru a schimba interiorul apartamentului tău. Pentru a face interiorul stilat, ancorează un panou de perete și echipează-l cu căni.

8. Multe lucruri pot fi folosite altfel decât cum te-ai obișnuit. De exemplu, cănile sunt un decor excelent pentru perete.

9. Acest cuier poate fi confecționat în 20 de minute, chiar și din scânduri vechi. Important e să fie curate.

10. Cuierele pot fi ancorate nu doar de perete, ci și de partea laterală a dulapului de bucătărie.

11. Iar cât de bine arată dedesubt.

12. Datorită lor vei câștiga spațiu suplimentar și vei schimba atmosfera din bucătăria ta.

13. Dispunerea pe verticală este cea mai elegantă dintre toate.

14. De asemenea, poți ancora de perete un panou cu găuri. Un astfel de panou este practic și universal. Toate lucrurile vor fi la vedere, iar designul arată modern și stilat.

15. Iar dacă ești amator de soluții extravagante, acest design este pentru tine.