Iată cum să amenajezi debaraua: 10 idei pentru casă și bloc!

Debaraua e locul unde păstrăm obiectele pe care le folosim mai rar. Dar asta nu înseamnă că e doar un loc de depozitare, lipsit de culoare și stil. Debaraua poate fi amenajată frumos. Află cum să transformi acest spațiu într-o cameră funcțională, amenajată cu stil.

Idei pentru amenajarea debaralei

1. O combinație fabuloasă de rafturi albe, lambriuri cu aspect de cărămidă și podele din lemn. Aici poți păstra nu numai obiectele pe care le folosești rar, ci și o parte din cereale, uleiuri și condimente.

2. Iar dacă ai o cămară mai puțin generoasă, o poți decora în felul următor.

3. Nu ai nevoie de mulți bani pentru a amenaja o debara. Dar nici să o ignori nu-i corect. Confortul este dat de detalii. Detaliu cu detaliu casa devine frumoasă.

4. De regulă, debaraua este amplasată în hol, la balcon sau la bucătărie. Ea contribuie la organizarea spațiului și optimizarea activităților cotidiene.

5. De altfel, nu e neapărat ca debaraua să fie închisă. O cămară pentru produse alimentare poate fi amenajată în colțul bucătăriei, ancorând câteva organizatoare de sârmă.

6. Dar dacă spațiul și bugetul îți permite acest lucru, debaraua poate fi transformată într-o încăpere de lux.

7. Atunci când e vorba de amenajare, debaraua este deseori neglijată, fiind un spațiu izolat, care nu necesită o atenție deosebită. Însă de multe ori debaraua poate face parte din decor.

8. Chiar și o debara mică poate arăta elegant. Important e să fie curată, ordonată și bine iluminată.

9. O debara practică și stilată poate fi echipată chiar și dintr-un dulap. Nu e neapărat să ai o anexă sau o cămară aparte. Mai ales când vorbim de produse alimentare sau de primă necesitate.

10. Chiar dacă este un spațiu căruia nu-i dăm prea mare importanță, amenajarea debaralei este esențială pentru că în acest fel este stabilită o ordine. Iar ordinea este importantă pentru starea noastră de bine și pentru confortul celor dragi.