Iată cum pisica îți arată că ai în preajmă energie negativă: 5 semne de observat

Pisicile sunt niște creaturi foarte sensibile, ele simt foarte repede când în casă apare energie negativă. De aceea, trebuie să fii atent la comportamentul pisicii tale pentru a înțelege când s-a întâmplat acest lucru.

Iată care sunt semnele care indică prezența energiei negative.

1. Pisica a început inexplicabil să fie nervoasă după ce tu te-ai întors de afară.

Ba fuge spre tine, ba fuge de tine, sare, apoi se apropie de tine, se vede că nu-i place energia pe care ai adus-o.

Poate că te-ai certat cu cineva și încă ești supărat pe acea persoană… pisica încearcă să-ți arate că trebuie să remediezi asta.

2. Uneori, pisicile privesc îndelung și atent într-un anumit loc. Îi displace ceva și ea încearcă să-ți arate că este în casă o energie rea și neplăcută.

Ar putea fi un obiect recent adus în casă, un cadou sau un lucru găsit undeva. Nu este exclus că cineva a renunțat la acest obiect pentru a scăpa de necazuri și boli, iar tu l-ai adus acasă.

3. Atunci când stăpânul are o dispoziție proastă sau are gânduri rele, pisica poate să-l muște.

În acest fel, îi dă de înțeles că trebuie să înceteze să se gândească la rău, că este neplăcut atât pentru stăpân, cât și pentru ea.

4. Atunci când stăpânul se îmbolnăvește, pisica se va așeza lângă el sau deasupra lui.

Ea va toarce, fapt prin care va calma sistemul nervos. Cel mai probabil, se va așeza cel mai aproape de locul care doare și îi va fi aproape până acesta se va vindeca.

5. Dacă în casa ta va veni un om rău sau care poartă o energie negativă, pisica va începe să reacționeze ofensiv, ca în momentul în care se simte în pericol, se va zburli, va mieuna sau chiar va ataca persoana.

Amintim că pisica are toate simțurile foarte bine dezvoltate, în deosebi cele pe care nu le avem noi sau care încă nu le-am descoperit. Dacă vei observa un comportament ciudat sau agresiv al pisicii tale în prezența unei anumite persoane, s-ar putea ca aceasta să aibă niște gânduri nu prea bune în raport cu tine.

Cu cât mai bună va fi atitudinea ta față de pisică, cu atât mai multe ea îți va comunica, încercând să te apere de rele.