Hainele care te fac să pari mai plină decât ești: 7 greșeli vestimentare inadmisibile!

Uneori, chiar și cele mai trendy haine nu te pot salva de la eșec. Oricât de slabă ai fi, hainele pe care le porți ar putea să te facă să arăți mai grasă, fără să vrei. Din acest motiv, este important să atragi atenția la articolele alese pentru a-ți pune silueta în valoare.

Așadar, iată lucrurile care îți strică catastrofal figura!

Maioul strâmt pe corp, purtat peste pantaloni

Chiar și fata cu cea mai ideală și frumoasă siluetă, își poate strica aspectul cu un maiou purtat incorect, din cauza căruia proporțiile vor fi încălcate, ceea ce o va face să arate ca o girafă.

Hainele de mărimea nepotrivită

Dacă hainele îți sunt prea mici, atunci acestea creează pliuri în plus, care strică chiar și figura perfectă.

Coafura strânsă și mânecile voluminoase

Capul mic și o ținută prea voluminoasă cu volane și mâneci pufoase vor oferi imaginii un aspect ciudat, făcând corpul să arate disproporționat.

Fusta și botinele

Botinele până la gleznă scurtează vizual picioarele. Iar dacă le combini și cu o fustă mini sau până la genunchi, atunci efectul de picioare scurte este și mai accentuat.

Pantalonii scurți îmbrăcați cu dresuri

Pantalonii scurți sunt un articol vestimentar de vară, care nu este creat pentru a fi purtat cu dresuri, chiar dacă acestea sunt de culoarea pielii.

Imprimeul orizontal

Hainele în dungi adaugă kilograme în plus siluetei tale. Fie că este vorba de fuste, bluze sau rochii, îți vor face corpul să arate disproporționat și mai voluminos decât este în realitate.

Lenjeria intimă

Dacă porți o lenjerie prea strâmtă, aceasta va scoate la iveală pliurile inestetice. Optează pentru modele fără cusături, care să se muleze bine pe piele și să fie practic invizibilă. De asemenea, alege mărimea potrivită pentru sutien astfel încât să obții un decolteu perfect.