Fii atentă cum te îmbraci: 6 erori de stil care strică prima impresie despre o femeie!

Moda dictează reguli noi în fiecare zi. În lumea contemporană, a individualității și libertății de exprimare, este firesc să încalci aceste reguli, din când în când. Și totuși, există câteva principii de bază care nu pot fi încălcate, fără a trece peste limita bunului gust.

Unul dintre aceste principii este abilitatea de a combina armonios diferite elemente între ele. Abilitatea de a selecta frumos culorile, texturile, accesoriile, de a crea imagini stilate și atrăgătoare, fie este nativă, fie se dobândește cu anii. Prin urmare, hai să vedem pentru început care sunt cele mai frecvente greșeli vestimentare atunci când vrei să combini două sau mai multe elemente între ele.

Greșeli vestimentare femei

Blugi + cizme sub genunchi

Dacă vrei să arăți ridicol și să comiți o crimă împotriva bunului gust, atunci îmbracă blugii cu cizme lungi, înguste, sub genunchi. Această combinație este foarte incomodă din punct de vedere fizic, iar contrastul dintre texturi atrage atenția celor care te înconjoară și te face să arăți deplasat și ridicol. Sugestia noastră este să porți blugii cu o pereche de papuci, sau, dacă dorești, cu o pereche de cizme lungi, dar mai largi, astfel încât blugii să încapă lejer în interior.

Pantaloni cu glezna la vedere + pantofi cu curelușă

Pantaloni cu glezna la vedere te fac să arăți mai subțire, dar atunci când sunt îmbinați cu o pereche de pantofi cu curelușă pe gleznă, efectul poate fi total opus.

Citește și: Nu mai purta geacă de puf: 8 gafe vestimentare, pe care le fac femeile după 40 de ani

Greșeli de stil vestimentar

Toate hainele mulate împreună

O idee foarte neinspirată. Îți sugerăm mai bine să combini un top voluminos cu blugi skinny sau, dimpotrivă, o fustă liberă, voluminoasă, cu un top mulat. Totul depinde de zona pe care îți dorești să o evidențiezi.

Fustă mini + tocuri stiletto

Vei arăta vulgar! Reține – cu cât fusta e mai scurtă, cu atât tocul trebuie să fie mai mic.

Citește și: 8 păcate capitale în stil: greșeli vestimentare pe care nu ai dreptul să le comiți!

Gafe vestimentare femei

Sutien alb + bluză albă

Multe femei consideră în mod eronat că un sutien alb este invizibil sub o bluză albă. Mai degrabă invers. Albul este mai vizibil ca negrul. Așa că îți sugerăm să alegi un articol de culoare bej.

Haine cu imprimeuri diferite

Imprimeurile distincte trebuie să aibă cel puțin o culoare în comun, preferabil să aibă textură sau mărimi diferite sau să fie diluate cu elemente monocrome.

Citește și: Ținute lipsite de gust: 12 greșeli vestimentare pe care trebuie să le eviți!