Fiecare are dreptul la propriul miliard: 3 Componente ale victoriei în viață!

Eu sunt dovada faptului, că imposibilul este posibil.

Nu sunt dintr-o familie bogată și m-am născut într-o perioadă dificilă. În anul 1992 am absolvit școala și am început să mă ocup de afaceri, pentru că visam să mănânc Snickers pe săturate.

De atunci am reușit să fac multe: am deschis 9 magazine de vânzare cu amănuntul, o companie de climatizare, o companie de construcții de inginerie și o companie inovatoare care vinde roboți promotori cu 9 filiale în Federația Rusă. Iar cel mai important este că am învățat cum să câștig bani mari.

În viața mea s-au întâmplat multe: 3 incendii, am fost trădat, am fost  dus de nas, nu am studii superioare, nu am avut un capital de start, nu am avut pile.

La 22 de ani m-am stabilit într-un oraș străin. Iar acum eu scriu o carte: „Fiecare are dreptul la miliardul său”. Aș vrea să vă împărtășesc trei componente ale victoriei care m-au ajutat să reușesc. Sper că vor ajuta și pe alții!

1.Trebuie să stabilești cu exactitate criteriile de victorie

Dacă scopul tău sunt banii, atunci anume ei să fie. Sună banal, dar îți explic.

Deseori, în goana după bani, oamenii se rătăcesc și încep să facă acțiuni care nu duc la obținerea scopului stabilit. Aceștia se mișcă în direcția cea bună, dar bani tot nu au.

Pornesc o afacere, angajează personal, fac publicitate, frecventează diverse cursuri de instruire, iar banii cum nu erau așa și nu sunt. Deci nu există nici victorie.

Problema este că mulți consideră că pentru a obține bani, ei trebuie să aibă toate atributele: un birou, o marcă, personal, un site web și multe altele. Dar în toate acestea se formează o mulțime de alte scopuri, care apoi te încarcă astfel încât obiectivul inițial se pierde din vedere. La început te gândeai la bani, dar acum ești preocupat de orice, dar nu de ei.

2.Utilizează pârghii

Caută punctul de aplicare a efortului, care îți va da cea mai mare posibilitate de a evolua. Dacă iarăși să luăm exemplul banilor, atunci acest punct poate fi orice.

1.Un apel către persoana potrivită.

2.O postare în rețelele sociale, care va fi distribuită ca un virus pe Internet și va atrage atenția a milioane de oameni.

3.Un gând – idee – decizie.

Fiecare a avut o asemenea situație în viață: muncești, muncești, iar apoi o acțiune dă rezultate, pe care nu le-au dat ani de eforturi.

Caută întotdeauna punctul de aplicare a efortului. Este ca un punct de durere: dacă apeși, durerea îți străpunge tot corpul. În viață și în afaceri este ca și în artele marțiale: nu forța este principală, ci precizia.

3.Dorință arzătoare, obsesie și credință

Toate acestea te vor face invincibil!

Vei putea să te ridici după orice lovitură și continua lupta. Acțiunile vor deveni dure și exacte, fără amânări și incertitudini. Iar oamenii vor simți energia pe care o emani.

Dacă ai nevoie de victorie, atunci dorința arzătoare, obsesia și credința vor lansa toate resursele care dorm în interiorul fiecărui om. Atitudinea corectă este deja jumătate din bătălie!