De ce să pui un pliculeț de ceai în poșetă? Doar 3 din 10 femei știu acest lucru

Francezii spun că singurul lucru care lipsește în geanta unei femei este ordinea. O fi sau nu așa, doar bunul Dumnezeu știe. Cert este că geanta femeii moderne devine tot mai echipată pe zi ce trece. În ea încap tot mai multe lucruri, iar împreună cu ele apar tot mai multe mirosuri.

Mirosurile apar din cauza obiectelor pe care le păstrezi în geantă, din cauza umidității, murdării, dar și din cauza chimicalelor folosite la confecționarea ei. Și cea mai simplă cale de a scăpa de mirosuri este să pui în poșetă un pliculeț de ceai.

De ce să pui un pliculeț de ceai în poșetă?

Pliculețele de ceai au proprietăți absorbante și neutralizează ușor toate mirosurile. Ele sunt bune pentru a scăpa de mirosul urât din poșetă, din dulapul de bucătărie, din coșul de gunoi, din coșul de rufe, din încălțăminte sau din litiera pentru pisici.

Un singur pliculeț de ceai este suficient pentru a da un miros neutru genții și a păstra senzația de prospețime mai multe zile la rând. Iar dacă ceaiul are o aromă din alea mai pronunțate, efectul va fi și mai plăcut.

Ce altceva să mai ții în poșetă?

Indiferent cât de multe lucruri păstrezi acolo, ele trebuie să fie utile. Iată câteva lucruri care nu trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei:

– șervețelele umede, pentru că te pot scoate basma curată din diferite situații;

– parfumul, pentru că mirosul creează cele mai durabile asocieri și e unul dintre lucrurile care te reprezintă;

– oglinjoara și peria, pentru că tunsoarea dă tonul întregii ținute și nicio cameră de telefon nu va înlocui farmecul unei oglinjoare;

– pila de unghii, pentru că mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei;

– dropsuri sau gumă de mestecat, pentru că respirația proaspătă este esențială pentru confortul emoțional al unei persoane, dar și a celor din jur.

Citește și: Bunele maniere se cunosc după geantă: 7 reguli pe care femeile elegante nu le încalcă niciodată!