Femeia care sfidează vârsta – 7 trucuri ca să arăți mai tânără de la Brigitte Macron!

Brigitte Macron este mai mare ca soțul său, Emmanuel Macron, Președintele Franței, cu 24 de ani. Iar despre faptul că franțuzoaica de 67 de ani arată cu 10-15 ani mai tânără decât este, presa scrie mai des decât despre curajul (și posibilitatea) ei de a purta fuste mai sus de genunchi. Prima Doamnă a Franței recunoaște că aspectul fizic înseamnă mult pentru dânsa și nu iese niciodată din casă fără să țină cont de stil și de machiaj. Iar astăzi, vom încerca împreună să identificăm care sunt secretele acesteia și ce-ai putea să faci ca să arăți la fel de atrăgător și stilat la vârsta ei.

Care sunt secretele frumuseții și tinereții ale lui Brigitte Macron?

De exemplu, Ross Perry, doctor în medicină estetică și fondatorul clinicii de frumusețe Cosmedics Skin Clinics, consideră că aspectul ei se datorează în mare parte codului său genetic, dar și eforturilor depuse.  În timp ce alții sunt de părerea că franțuzoaica a apelat la diverse intervenții estetice. Indiferent de răspuns, un lucru e cert. Brigitte e adorată în Franța și peste hotarele sale. Când revista Elle a plasat-o pentru prima dată pe copertă, aceasta a înregistrat cel mai înalt scor de vânzări din ultimii zece ani.

Citește și: Controversata prima doamnă a Franței: Iată cum arăta Brigitte Macron în tinerețe!

Stil vestimentar compus din haine pentru fete tinere

Brigitte nu se sfiază să poarte blugi și colanți din piele, jachete scurte, fuste deasupra genunchilor și chiar fuste mini. De regulă, Madame Macron îmbracă tot ceea ce s-ar potrivi unei fete în floarea vârstei, distrugând stereotipurile cu privire la stilul vestimentar potrivit femeilor trecute de 50 de ani.

În pofida aparențelor, Brigitte arată destul de relaxat și organic în asemenea ținute, fie că e vorba de blugi mulați, jachete matlasate sau adidași obișnuiți. Totuși, trebuie să recunoaștem că acest lucru nu ar fi fost posibil fără forma fizică de invidiat a femeii.

Greutatea și silueta ideală după 50 de ani

Experții în fitness consideră că Brigitte Macron are un corp antrenat foarte armonios, ceea ce înseamnă că Prima Doamnă nu face abuz de nici un tip de exerciții. Brigitte se menține (și, în consecință, arată) într-o formă bună și, cel mai probabil, preferă o dietă proteică. Totodată, femeia realizează foarte bine care sunt avantajele sale din acest punct de vedere și scoate în evidență zonele mai atrăgătoare ale corpului său (picioarele, talia, bustul), iar cele mai puțin atrăgătoare le maschează (gâtul).

Citește și: Vrei să fii la modă și la 50 de ani? Acest articol este pentru tine!

Păr scrut până la umeri

De câteva decenii, Brigitte rămâne fidelă aceluiași stil, în ceea ce privește alegerea tunsorii: păr scurt, până la umeri, foarte dens, texturat, voluminos și, bineînțeles, de culoare blondă cu rădăcini închise. Ba mai mult, părul său este natural, fiindcă altfel nu și-ar fi putut face coafura în atât de multe variații. Stiliștii sunt de părerea că Brigitte și-a ales foarte bine coafura sa tradițională, o tunsoare bob lung cu breton, care arată foarte contemporan în comparație cu tunsorile clasice. Capetele rupte conferă prospețime, senzualitate și tinerețe stilului, în timp ce bretonul alungit arată perfect pentru o doamnă trecută de 60 de ani.

Culoarea părului în funcție de ten și ochi

Brigitte are un păr blond, natural, ochi albaștri și sprâncene deschise și a făcut o alegere foarte înțeleaptă când a ocolit nuanțele albe sau cenușii, care îmbătrânesc, în favoarea unui blond miere-caramel, care în combinație cu tenul și ochii săi, contribuie la întinerirea aspectului.

Citește și: 4 culori ale părului care îmbătrânesc. Evită-le la maxim!

Îngrijirea zilnică a tenului

Cu siguranță, lui madame Macron îi pasă de pielea ei. Cosmeticienii remarcă un oval al feței foarte echilibrat, un ten sănătos pentru vârsta ei, dar și faptul că pielea lăsată pe față este abia sesizabilă, lucru care trădează o rutină de îngrijire a feței bine pusă la punct. Totodată, Brigitte declară că nu a apelat niciodată la intervenții chirurgicale pentru un efect cosmetic mai bun.

Intervenții estetice la față sau frumusețe naturală?

Unii specialiști consideră că există semne că Prima Doamnă a recurs la injecții pentru corectarea obrajilor, blefaroplastie, rinoplastie, alungire a feței și botox pentru corecția ridurilor de expresie. Dacă aceștia au dreptate, trebuie să recunoaștem că intervențiile au fost executate excelent.

Citește și: Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea!

Bronz intens la solar – inspirat sau nu?

Din punctul nostru de vedere, patima europencelor trecute de 50 de ani pentru bronz este una nejustificată, deoarece acesta nu face decât să le adauge ani, inclusiv eroinei noastre de astăzi. Bronzul de pe picioarele și brațele sale subțiri arată extraordinar, dar din păcate, acesta contribuie la îmbătrânirea rapidă a pielii feței.

Un zâmbet de Hollywood

Stomatologii din cadrul clinicii britanice Dental Suite consideră că Brigitte Macron a lucrat foarte mult asupra dinților săi, care sunt foarte albi, netezi și arată impecabil, fără nici un semn de decolorare, cioburi sau alte modificări legate de vârstă. Prin urmare, nu-i de mirare că Brigitte zâmbește foarte des și cu acest zâmbet a cucerit întreaga țară.