Ea nu are acces în înalta societate: 7 obiceiuri ale unei femei needucate

Astăzi tot mai puțin avem grijă de comportamentul nostru în societate. Bineînțeles, nu se cere să facem reverance-uri sau să respectăm întocmai regulile etice la masă, însă uneori incultura unor femei trece peste limite, iar impresia despre ele nu are șanse să fie bună.

Iată 7 obiceiuri care trădează o femeie needucată:

1. Vorbește și râde prea tare

O astfel de femeie practic nu are rușine, de aceea ea poate să discute despre menstruație, aflându-se cu prietena la coadă în magazin.

N-o vor opri nici privirile uimite din jur, nici impresia pe care o va crea. Atenție și la râsul zgomotos, nu dă bine la public!

2. Face scandal în locuri publice

O femeie needucată se poate indigna gălăgios din cauza că nu i s-a oferit loc în transportul public sau că cineva a călcat-o pe picior. Ea poate agresa verbal pe oricine și nici nu va simți necesitatea de a-și cere iertare pentru asta.

3. Se machiază când alții mănâncă

Este o greșeală pe care o fac multe femei la restaurant. Fiind la masă, își împrospătează machiajul sau se piaptănă. În primul rând, arată neestetic și neetic, în al doilea rând riști să le strici apetitul celor din jur. Toaleta există inclusiv pentru asta.

4. Folosește un limbaj necenzurat

O femeie educată nu-și va permite să vorbească necenzurat chiar și în preajma celor apropiați. Cea needucată însă își va permite asta chiar și în locurile publice și în fața necunoscuților, fără pic de rușine.

5. Nu-și poate stăpâni emoțiile

Ea n-o să se teamă să-și manifeste întreg spectrul de emoții chiar și în fața străinilor. Incapacitatea de a reține emoțiile vorbește despre incultură și necunoașterea regulilor etice. Astfel de femei, de asemenea, adoră să bârfească și să născocească zvonuri.

6. Are obiceiuri vicioase

Nu ne referim la un pocal de șampanie la o petrecere, ci la obiceiurile pe care o fac vulgară și accesibilă, cum ar fi, abuzul de alcool sau fumatul excesiv.

N-o să-și formeze nimeni o impresie bună despre femeia beată, care fumează țigară după țigară.

7. Schimbă mereu bărbații

Bineînțeles, fiecare are libertatea de a-și trăi viața personală așa cum vrea, însă prea mulți bărbați nu denotă o cultură prea înaltă. Un astfel de comportament vorbește despre o femeie ușuratică, accesibilă și neserioasă.