Din cauza acestor 5 obiceiuri zilnice femeile arată tot mai rău

Orice femeie își dorește să găsească remediul minune care s-o întinerească. Adesea, genele sau natura sunt învinovățite de îmbătrânirea precoce. Femeile uită însă că cel mai des ele și-o fac cu mâna lor. Iată obiceiurile zilnice care îmbătrânesc.

Obiceiul de a bea puțină apă

Din cauza deficitului de apă suferă întreg organismul.  Slăbiciunea, oboseala sunt primele semne că organele nu sunt hidratate suficient ca să funcționeze cum trebuie. Insuficiența de apă se răsfrânge și asupra pielii. Ea devine uscată, mai puțin elastică și mai mult ridată.

Așa că nu uita să bei 1,5-2 litri de apă.  Cel mai bine începe-ți ziua cu un pahar de apă călduță cu miere și lămâie.

Obiceiul de a lăsa machiajul peste noapte

E atât de cunoscută situația când vii seara obosită de la serviciu și vrei să te arunci în pat. Însă pielea ta are nevoie de odihnă la fel ca și tine. Dacă nu te vei demachia înainte de culcare vei fi surprinsă să vezi pe fața ta coșuri, erupții, inflamații.

Rimelul lăsat regulat peste noapte duce la căderea genelor și la inflamarea ochilor. Rujul determină uscarea buzelor. Iar fondul de ten și pudra blochează porii și formează punctele negre.

Cel mai bine spală-ți fața imediat ce ai venit de la serviciu.

Obiceiul de a abuza de cafea

O ceașcă de cafea de dimineață revigorează și îmbunătățește dispoziția. În cantități mici cafeaua naturală este benefică pentru organism. Dar nu toți respectă acest lucru. În special, lucrătorii din oficii care obișnuiesc să bea câte o cafea o dată la 2-3 ore, când efectul precedentei se atenuează.

Cu timpul, abuzul de cafea se reflectă asupra tenului. Pielea devine mai lipsită de culoare, mai poroasă și mai ridată.

Obiceiul de a se gârbovi

Pe lângă faptul că nu e frumos, e și dăunător pentru organism. Gârbovirea provoacă deplasarea organelor interne și dereglarea funcțiilor lor. Acest obicei are efect și asupra exteriorului. El duce la apariția bărbiei duble, asimetriei feței și formarea ridurilor.

Ghebul vorbește și despre probleme cu coloana vertebrală, așa că trebuie să întreprinzi ceva cât mai repede. Dacă nu ai probleme de sănătate, începe să practici sportul, înnotul sau dansurile.

Obiceiul de a munci prea mult

Tot mai multe femei își fac cariera un scop al vieții. Ele renunță la relații amoroase, distracții, odihnă. Chiar dacă vrei să devii șeful companiei tale, nu uita de relaxare. Femeia care își petrece majoritatea timpului la serviciu îmbătrânește mai repede. Din cauza lipsei de timp suferă toate aspectele vieții sale, cu excepția finanțelor. Dar ce să faci cu banii, dacă n-ai timp să-i cheltuiești pe ceea ce-ți place?

Sunt o excepție femeile care primesc plăcere de la muncă și nu se simt obosite.