Dezgolește încheieturile: 10 trucuri ușoare, care te vor face să arăți super stilat

Uneori, e mai bine să nu îmbraci nimic, decât să încerci să-ți accesorizezi ținuta cu lucruri demodate. Din acest articol o să afli câteva trucuri interesante ce te vor ajuta să arăți super stilat, fără cheltuieli suplimentare.

1. Renunță la bijuteriile demodate

Nimic nu strică mai mult imaginea decât niște bijuterii masive, neactuale de mult timp. Ele te fac să arăți lipsită de gust.

2. Bagă tricoul în pantaloni

Uneori, femeile nu-și dau seama că singure își fac picioarele să arate mai scurte. Tricoul purtat deasupra pantalonilor lungește vizual trunchiul și reduce câțiva centimetri din lungimea picioarelor.

3. Alege de aceeași culoare piesa vestimentară superioară și încălțămintea

De exemplu, ai putea purta pantofi de aceeași culoare ca și cămașa, bluza sau sacoul. Poate fi exact aceeași culoare sau la câteva tonuri diferență.

 4. Fă-ți o coafură modernă

Poți strânge părul în coadă și să-ți pui niște cercei masivi cât mai actuali. În prezent, sunt în vogă cerceii mari aurii. Este o soluție perfectă când n-ai timp să-ți aranjezi părul cu placa.

5. Tricou cu imprimeu

Doar că bineînțeles, imprimeul trebuie să fie modern și stilat. Ornamentele și floricelele nu se poartă în prezent. Tricourile cu inscripții sunt ultimul răcnet.

6. Ochelari de soare

Probabil, ai observat că aproape orice ținute ale celebrităților surprinse în stradă sau cele din reviste cu fotomodele sunt completate cu o pereche de ochelari stilați. Și funcția lor de protecție nu este unicul motiv pentru care sunt purtați. Ochelarii de soare sunt un accesoriu care definește stilul.

7. Dezgolește încheieturile mâinilor

Un mic truc care o să te facă să arăți mai relaxat și mai rafinat.

8. Regula lui trei

La cele două piese vestimentare din partea de sus și de jos trebuie să mai adaugi un element. Poate fi vorba despre o bijuterie, un ceas sau o curea. În acest fel, se unesc toate componentele la un loc.

9. Ținută monocromatică

Această abordare arată întotdeauna modern, stilat și scump. În acest caz, chiar te poți lipsi și de accesorii.

10. Încălțăminte în una dintre nuanțele imprimeului

Dacă rochia, tricoul sau cămașa este cu imprimeu alege orice culoare din acesta și găsește o pereche de încălțăminte de culoarea respectivă.  De exemplu, bulinele albe pe un fundal maro se vor potrivi perfect cu niște pantofi albi. Dacă vei alege pantofii de culoare maro, ținuta nu va fi la fel de expresivă.